Rendszertelen ciklus mellet mennyi ido alatt lett baba?
PCO-nál tényleg fontos, a rendszeres mozgás és az alacsony szénhidrát tartalmú étrend. 1 év próbálkozás teljesen normális, még akkor is ennyit mondanak, ha nincs PCO. Én a helyedben elkezdeném szedni az Inofolikot és a méhpempőt meg esetleg valamilyen babatervező vitamint.(Femibion-0, vagy esetleg a GAL+ Babaváró, vagy bármi más ami neked szimpatikus, de Folsavat mindenképp)
Kezdj el hőmérőzni, ezzel megtudod nézni van e peteérésed. Ehhez egy két tizedes pontosságú hőmérő kell és minden reggel megkell mérned a hődet mondjuk a szádban, nyelv alatt.De erről sok infot találsz a neten ha beírod. Tervezettbaba.hu-n tudod vezetni a ciklusod, ott szépen mutatni fogja ha megvolt az ovu. Körülöttem is mindenkinek jön a baba, párom barátja is aznap jelentette be mikor megtudtuk, hogy elvetéltem, közben meg a sógornőm küldözgette az ultrahang fotókat.. de ez csak kettő példa.
Ne szomorkodj neked is jönni fog, de most ezért tenned kell. Ne türelmetlenkedj, szedd amiket írtam és hidd el neked is sikerülni fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!