2 hónap után jogos hogy el vagyok keseredve?
Második próbálkozós hónapunk de most ismét meg jött.
Én annyira el vagyok keseredve mintha legalább egy év telt volna el.. 😔
Pár éve volt egy abortuszom, úgy félek hogy soha többet nem esek már teherbe..
Hogy lehet ezen túl lépni?
15# De nem jövök ide és írok ki kérdést.. Pláne nem így, hogy hogy lehet túlélni..
Persze reménykedik az ember, ezért van a sok "ki nem várja ekkor és ekkor" kérdés, amivel semmi baj nincs szerintem. Lehet örülni, lehet csalódni. De azért ez túlzás..
21# 2, azaz KETTŐ! hónap!!! Amiről itt beszelgetünk... Ennél csak az lenne szánalmasabb, h nem sikerült elsőre, hogy lehet ezt túlélni?
Én nem azt mondom, h ne rinyáljon akinek egy év alatt nem sikerül, mert van akinek kettő... De basszus
😀
2 hónap után elkeseredés. Oké! De mi lesz ha 12 hónap után sem sikerül? Vonat elé mész?
Ha ennyire labilis jellem vagy, nem biztos, hogy gyermeket kell vállalod, mert a terhesség/szülés/gyereknevelés alatt nagyon sok mindennel meg kell ám bírkózni.
Szerintem akik itt együtt érezték a kérdezővel azok nagyrészt szintúgy 1-2-3hónapos próbálkozás alatt ugyan ezt érezték. Sajnos nagyon türelmetlen a mai társadalom. Biztos nem leszek népszerű, de aki ennyire türelmetlen próbálkozzon is sokáig, majd akkor tanul türelmet!! Mondom ezt úgy, hogy az első babánk pikk-pakk összejött 6. hónapban. A második pedig 3 év után. Na ott már nyilván nekem is voltak nehéz napjaim, de a férjemmel megbeszéltem, és új hónap új remény alapon folytattam.
Olvassatok, keressetek hobbit!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!