Lombikra készülünk jelenleg a stimulációnál tartok. Petesejt leszívás után ha minden jól megy akkor max 5 nap múlva lesz a beültetés?
Igen, ma. 5 nap.
Nekem 3 naposan ültettek vissza egyet, mert az 5. nap hétvégére esett. Sajnos nem sikerült. :(
2. vagyok
Nekem 8 tüszőm ért be és 8 petesejtet szívtak le belőlük. 5 termékenyült meg, ebből a “legjobbat” ültették vissza a 3. napon.
4 pedig várakozott az 5. napig. 3 fejlődött szépen, így azok lettek fagyasztva. Igazából semmivel nem befolyásolható a fejlődésük. Nekem egy nem fejlődött szépen, így lett 3 fagyasztva.
Hallottam olyant, hogy a leszívás novemberben volt, de túl lett kicsit stimulálva a csajszi aztán jöttek az ünnepek, így fagyasztották és január végén kapta vissza az embriót.
Félned nem kell, mert nagyon pikk pakk és gyorsan zajlik minden. :)
Nekem a mai napig eszembe jut néha ez az egész “procedúra”, hogy több lettem tőle és erősebb lett a kapcsolatunk úgy érzem. Sok kapcsolat már a sikertelenségek elején tönkremegy. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!