Kinek miért nem lehet gyereke? Egészségügyi vagy anyagi vagy nem talált megfelelő párt/férjet? Van olyan aki csökkent vérzés(korábban rendben volt) mellett esett teherbe?
Figyelt kérdés
Tudom,hogy nagyon kényes téma,DE sok nőnek lehetne segíteni ha őszintén leírnátok. Fontos lenne az egészségügyi részénél konkrétumot írni.
Előre is köszönöm!
2021. febr. 11. 18:34
11/12 anonim válasza:
Minket mindenre kivizsgáltak, mindig minden rendben volt. Nem tudni mi a probléma. Ismeretlen meddőség, pedig voltam jó pár orvosnál és két meddőségi centrumban. Reméljük az inszeminació segít rajtunk. Mivel elvileg minden rendben bizakodunk.
12/12 anonim válasza:
Endometriózis, és egyik petevezetéknél szűkület, és deformált méh (a doki lerajzolta nekem, hogy milyen vagyok belül), ami megnehezíti alaposan a megtermékenyült petesejt megtapadását.
A mesterséges megtermékenyítés pénzhiány miatt el lett vetve. Kicsit viszolyogtam tőle, de a fő ok, az volt hogy egyáltalán nem tudtam volna finanszírozni akkoriban, amikor szóba jöhetett(+15 éve).
Még lehetne milliókért és külföldre kéne menni hozzá. Ez van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!