Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Méhpempő kapszula valakinek...

Méhpempő kapszula valakinek segített ?

Figyelt kérdés

sziasztok a méhpempő kapszulát szedem és Multivitamint nagyon régóta várunk egy babara

2015ben volt missed abortuszom és 2018ban elvetéltem ujra

Voltunk vizsgalatokon azt mondták minden rendben szinte nem is foglalkoztak velünk de egyszerűen nem sikerül teherbeesnem ha eza hónap nem lesz sikeres nem várok tovább megyünk Dokihoz mindenképp és nem hagyjuk annyiban még teljesen kinem vizsgalnak minket demost még ebben van minden reményem hogy hátha azért rendeltem a kapszulat mert azt mondtak a rendes mehpemponek iszonyat ize van de lehet hogy a kapszula nem annyi pempőt ad már nem tudom mit évő legyek esetleg valakinek vagy a környezetében segített?? előre is koszonom a valaszaitokat

2021. febr. 8. 06:48
1 2
 11/15 Nelli23 válasza:
köszönöm sikeres legyen neked is😊rendben írj
2021. febr. 9. 19:00
 12/15 A kérdező kommentje:
Szia most már nem csak a Méhpempő kapszulát szedem, és a multivitamint,ha nem a Bioextra E vitamint és a palástfű teát is iszom😊 huh remélem hogy ezek segítenek
2021. febr. 11. 06:16
 13/15 anonim válasza:
Mindkét babám 3 hónapon belül összejött az igazi (nem kapszulás) méhpempővel
2021. febr. 22. 19:42
 14/15 A kérdező kommentje:

Nekem most megjott sajnos ma mult de még csak az első hónapom volt és ugyan ugy szedem,őket ahogy eddig szorgalmasan😊 nem is görcsöltem annyira már mindig brutális görcsök gyötörtek, de most nem😊 és 3 napig tartott igaz nekem javarészt eddig szokott szinte mindig . Remélem következő hónap sikert hoz majd

a Palastfu teat a ciklus masodik feleben ,kell innom szoval a tobbit mar a mai napon elkezdtem szedni😊!!!

Sok sok boldogsagot kivanok nektek 😊 gratulalok a picikhez😊

2021. febr. 23. 09:36
 15/15 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező! Hogy alakult azóta?
2022. máj. 8. 19:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!