Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Progeszteron pótlást milyen...

Progeszteron pótlást milyen értéknél kell kapni?

Figyelt kérdés
21.napi vérvételen 9.15nmol/l lett, a doki nem mondott rá semmit.

2021. febr. 2. 12:01
 1/6 A kérdező kommentje:
2021. febr. 2. 12:02
 2/6 anonim ***** válasza:
Nekem a 3.napi volt <0.67, a 21.napi meg 20,29 nmol/l és én kaptam. De nekem kellett külön rákérdezni, hogy szerinte nem e túl alacsony, mire azt mondta hogy "de talán tényleg" ....
2021. febr. 2. 12:21
 3/6 anonim ***** válasza:

Amugy attol is fugg, hogy az ovulacio mikor tortent.

En egy olyan helyen dolgozom, ahol foglalkozunk meddosegi kivizsgalassal. Az ilyen vervetelt nalunk ugy csinaljak, hogy neznek ultrahangon peteerest, es a.ikor megtortenik az utan 5-7 nappal veszik le ezt a vérvételt. Akinek nem a 14-16.napon van a peteerese, hanem tegyuk fel a 18.napon, annak 23-25.napon veszik le a vért. Neked mikor van a peteeresed es milyen hosszú szokott lenni a ciklusod?

2021. febr. 2. 12:56
 4/6 A kérdező kommentje:
29-30 napos a ciklusom és ez a 21.napi vérvétel 23 lett a hétvége miatt. Ovuláció 22.én volt.
2021. febr. 2. 13:00
 5/6 A kérdező kommentje:
3as azt nem tudod esetleg ez a szexualhormon miért lehet ilyen magas?
2021. febr. 2. 13:01
 6/6 anonim ***** válasza:
Hat az a helyzet, hogy en laboros vagyok, az orvos tud neked erre adni valaszt. Amennyire latom, nem a hormon magas hanem a feherje ami a verben szallitja a hormont. Kerdezz ra mindenkeppen a dokinal. Nem tudom hol tartasz a kivizsgalasokban de a vervetel alapjan ovulációd van.
2021. febr. 2. 13:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!