Inszeminációhoz lehet vinni az anyagot?
Érdeklődnék lehet e otthonról vinni a spermát,ha félóra alatt beérne vele a férjem?
Kaáli intézetbe lenne.
Eléggé sresszelünk már mindketten és jobban szeretné vinni inkább,mint ott lerendezni.
Előre is köszönöm a válaszokat! :)
Mi nem kockáztattunk. 3-szor volt inszemünk és most vagyunk lombikon.
Romlik a minősége fél óra alatt is. Ott rögtön dolgoznak is vele. Páromnak először fura volt, de mivel urológián már adni kellett ezelőtt, így nem volt újdonság. Kicsit lazuljatok el, meditáljatok együtt. Mi nem szoktunk, de ilyekor jól jött. :)
Ne kockáztassatok szerintem...
Bár lehetne, ez nálunk is stresszhelyzet a férjemnek. Mondjuk ő már készül rá lélekben, jövő héten megyünk. A spermiogramokhoz mindig itthonról vittük, neki már az is nagy szenvedés volt.
Esetleg azt tudjátok, az intézetben segíthetek neki vagy teljesen magára lesz utalva?
Sajnos csak egyedül lehet bemenni az intézetbe is,ennyit tudok.
Voltunk már mi is pár spermavizsgálaton,de akkor lehetett otthonról vinni. Sajnos nálunk azzal van gond,bár már nagyon sokat javult,de természetes úton nincs esély még mindig. Ezért is elég stresszes a férjem. Nem menne neki így ilyen helyen és mivel be sem mehetek vele,ezért gondoltuk hátha lehetne vinni.
Pár nap múlva kell mennem ultrahangra,majd megkérdem a dokit hátha.. Csak gondoltam megkérdezem tudja e valaki.
Amúgy sok neki ez az elfolyódási ideje,legalábbis mikor vittük vizsgálatra az anyagot,ott egy órán belül kellett mindig beérni és még ott is várni kellett,mire lehetett vizsgálni. Nem tudom igazából itt hogy megy még,most lesz az első inszemünk.
Nálatok hogy sikerültek a dolgok?
Vinni azért sem lehet mert akkor ennyi erővel bárkiét vihetnéd. Velünk ezt közölték is. Minden adott a helységben, ami segít neki. Kaáliba járunk mi is.
3 inszem volt és nem sikerültek. Pont ma volt petesejt leszívásom és párom ma adott mintát. :)
1-es voltam
Tőlünk megkérdezték, hogy visszük, vagy ott adjuk le. Mi 3 órára lakunk, így ott tudjuk leadni. Furcsa, hogy valakinek azt mondták, nem viheti.
Ti hova jártok?
Mi nem vihettük, de akkor sem vittük volna ha lehet. Bennem az volt, hogy az esélyeink romlanak ha utaztatjuk akár fél órát is.
Kaáli
Lehet vinni!!! Túl vagyunk rajta,eleve kérdezni sem kellett már mondták,hogy vigyük! 😁
Amúgy igazából ha valaki akarja bárkiét beviheti simán.. nem kutatnak át,hogy van e nálad cucc!
Iratnak egy papírt hogy elismerjük,hogy saját anyag,azt ennyi! De gondolom mindenki a sajátját akarja,nem másét.. 🙂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!