Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Meforalt hogy építsem fel,...

Meforalt hogy építsem fel, hogy ne legyen tőle hányingerem?

Figyelt kérdés
3x500 mg Meforalt írt elő az orvos PCOS/IR-re. 1 szemtől semmi bajom, viszont 2x1-től már egész napos hányingerem van, fáj a fejem, alig bírok így dolgozni és semmi étvágyam sincs. Az estit felezzem egy két hétig? Másik kérdésem, hogy a szőrösödés mikor fog elmúlni tőle? Már van egy gyermekem, többet nem szeretnék, viszont szülés óta még durvábbak a tüneteim úgyhogy folytatnom kell tovább a kezelést amit már 2 éve nem tartottam sajnos. Hullik a hajam, szőrösödés, 2 havonta jön meg a mensim de akkor megvan néha 3 hétig is barnázás sál együtt és van rajtam plussz 12 kg amit szeretnék leadni.

#Meforal, pcos, inzulinrezisztencia,
2021. jan. 15. 11:54
 1/2 anonim ***** válasza:
77%

Szia! Nekem csak 800mg-ot kelett szedem, ami 1 tabletta volt. Én ketté vágtam, az egyik felet reggel, a másik felet rá 1 órával vettem be. A lényeg az, h kaja kozbe kell bevenni. Így nem csinál semmi mellékhatást. Én a helyedben, pár napig csak 2x 500-at vennék be, aztan ha hozzá szokik a szerveteted, utána a 3x500.

Szőrösödésről mem tudok nyilatkozni, én más miatt szedtem 1 évig. Jó gyógyszer az fix, én fogytam vele 35 kilót.

2021. jan. 15. 12:18
 2/2 anonim ***** válasza:

Mindig szépen lassan kell hozzászoktatni a szervezetet. Nekem így volt:

1. Dózis: este egy fél 750es egy hétig, majd egy egész.

2. Dózis: egyszer egy fél 750es reggel, egy egész este, majd 2x1.

3. Dózis: 2x1 1000es.

Sajnos nekem emelni kellett, mert nem javult megfelelő ütemben az IR-em, sajnos nagyon el volt már durvulva a helyzet. Az a lényeg, hogy nem jó egyből belecsapni, szépen lassan kell, hogy megszokja a szervezeted.

2021. jan. 15. 19:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!