Csak nyomásra átjárható petevezetek diagnozis után hogyan tovább?
Figyelt kérdés
Most kaptam meg a vizsgálat eredményét és eléggé lesulytott. Van valakinek tapasztalata? Sikerülhet e igy teherbeesni? A párom spermium eredmenyevel is gondok vannak. Van időpontunk meddőségi klinikára, de gondolom igy az inszeminacio lehet szoba se jöhet#Petevezeték átjárhatósag
2021. jan. 11. 22:24
1/3 anonim válasza:
Végülis most megnyitották, bármi lehet. Majd a meddőségiben eldönti az orvosod, de szerintem 1-2 inszemet megpróbálnak így is.
2/3 anonim válasza:
Nekem is így van a petevezetőm, műtét közben csinálták meg az átjárhatóságit is egyúttal. Kaptunk a dokitól 5 hónap próbálkozást,van esély rá ilyenkor, hogy spontán összejöjjön.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! Azert lepődtem meg mert a műtét után a kórházban (ausztriaban altatasban vegzik laparoszkoppal) annyit mondtak hogy átjárható vagyok es a zarojelenteses ez áll. Hiaba probalok rakeresni semmi infot nem talalok hogy ez mennyiben befolyasol barmot is. Es meg olyan messze van az idopontunk.
2021. jan. 12. 12:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!