Hycosy (átjárhatósági) után ki meddig vérzétt/barnás pecsételt?
Figyelt kérdés
2021. jan. 6. 18:24
1/7 anonim válasza:
Nekem novemberben volt, nem volt utána pecsételés. Átjárható volt egyébként mindkét petevezetékem.
3/7 anonim válasza:
Csak aznap+erős görcseim is voltak amire gyógyszert vettem be és feküdtem aznap.. átjárható voltam
4/7 anonim válasza:
Nekem minimálisan de hetekig volt. Nagyon zavart, de rendben volt és a ciklust nem zavarta meg.
5/7 anonim válasza:
Négy napig vérezgettem utána. Utána még 10 napig olyan fura érzésem volt, mint amikor csinálták (éreztem hogy "valamit maceráltak"). A ciklusom rendben volt, menstruációm időben jött. Mindkét petevezetékem átjárható.
6/7 anonim válasza:
Kb. délután 4 órakor csinálták meg (átjárható), utána kb. fél óráig vérezgettem és görcsöltem. Bevettem egy fájdalomcsillapítót, lepihentem. Másnapra semmi nem volt már.
7/7 anonim válasza:
Aznap kis vérzés, talán még másnap pecsét. Átjárható vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!