Méhpempőről valakinek vélemény? Jó és rossz is érdekel.
Figyelt kérdés
Sziasztok! Remélem tudtok nekem és a páromnak segíteni egy picit. Egy éve próbálkozunk babával 1 hónap híján és idáig sikertelen a gyermekáldás pár hónapja talán vetélésem volt késett kb egy hetet aztan fél tenyérnyi vérdarab távozott belőlem erős görcsök, hányinger mellett. Arra gondoltunk ha már úgy is folyamatosan veszünk minden vitamint meg teát, hogy a méhpempőt még kipróbáljuk hátha. Végig csinálok egy 3 hónapos kúrát aztán meglátjuk.. Doki előtt ez az utolsó reményem.. (Párom pedig lassan sperma vizsgálatra megy) igazából az érdekelne hogy nektek hogyan hatott a méhpempő esetleg ha hatott mennyi idő után.(egyébként mi a dydex 50 grammos méhpempőt vettük) köszönöm előre is ha valaki elolvasta és válaszol.2021. jan. 5. 21:08
31/32 Angéla 5 válasza:
Sziasztok én január 6 tol ettem de ma el is fogyott, azóta hamarabb meg jött, hát hogy lesz e eredmény az meg nem tudom mondani de bízzunk benne 🍀
32/32 anonim válasza:
Gratulálok! ❤️Tudom régi a kérdés, de kérdező leírnád kérlek hogyan szedted? Menstruáció elmúltával kezdted el vagy ciklus első napjától?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!