Mitől lehet ez?
10 hónapja próbálkozunk a babával, sajnos eddig sikertelenül.
Jövő hónapba megyek nőgyógyászhoz tudom, hogy 1évet várni kellene.
Viszont teljesen össze vagyok törve tudom, hogy sokan várunk de egyre nehezebb eddig nem volt gond nyugodt voltam viszont, ahogy közeledik az 1év most eljutottam arra a szintre, hogy nem csak itthon hanem a munkahelyen is rám tör a sírás meglátok egy anya-gyereke párost és teljesen kiborulok.
Nem tudom mit tehetnék, hogy ne legyen ennyire rossz.
Valaki volt már így? Bármilyen tanácsot elfogadok.
Válaszokat előre is köszönöm.
"Jövő hónapban megyek nőgyógyászhoz"
Ne csak te menj hanem kedves férjed is, ha még eddig nem tette.
Minden esetre ne pánikolj, nem feltétlenül kell probléma legyen a háttérben, lehet babuci csak várat magára. Amúgy ha még nem használtál, ovulációs teszt hasznos lehet. Mi kb 4 hónapja próbálkoztunk mig végre rájottem mikor ovulálok( nem mindég volt pontos a havim) na és azon a héten reggel-este össze bújtunk. Még amit megprobalhatsz idő közben az a medvetalp tea. Én is ittam utolsó hónapban. Lehet az is közre játszott, de 5ik hónapban terhes maradtam.
És végül ami a legfontosabb... lazuljatok el,élvezzétek a dolgot. Ne legyen minden együttlétnél ez az agyadban mert nagyon nem segít.
P.s. Csatolom amit a medvetalp teáról tudni kell...
"A gyógynövényből készült tea frissítően hat a petefészekre, lazítja a hüvely és a méh izmait; férfiak esetében növeli a nemi szervek vérellátását, serkenti az ivarmirigyeket, növeli a spermák mobilitását."
Csatlakozom a többiekhez, a férjed is menjen el, sokzor van a férfi oldalán gond, pl. nálunk is. Mi is ennyi ideje próbálkozunk, elmentem nőgyógyászhoz a szokásos évi ellenőrzésre, nálam első ránézésre minden rendben, így azt mondta, menjen el a férjem, és aztán folytatjuk velem. Ha pedig a férfi rendben van, legalább tudjátok, hogy a nőnél kell tovább keresni.
Ne szomorkodj, én megértelek, de próbáld kicsit másképp nézni a dolgokat, nem mindenkinek sikerül elsőre, sajnos. Ez egy türelmi kérdés elsősorban, sajnos sok párnak várni kell. Azt vettem észre, hogy a legtöbb pár úgy kezd neki, hogy az első védekezésmentes szex után terhes lesz - én is ezt gondoltam, fiatalok vagyunk, mi akadálya lenne. A férjem sokkal reálisabban látta a dolgokat, fel volt készülve, hogy várni kell. A környezetünkben vannak párok, akik 5-7 éveket vártak a babára, mindegyik párnak már van gyereke, valahol több is. Én bízom benen, hogy a mi időnk is eljön - gondolj erre te is. Persze, tenni is kell érte (keresni a gond forrását).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!