Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Teherbeeses rossz spermaertekk...

Teherbeeses rossz spermaertekkel? Valamint külföldi meddőségi korhazrol tapasztalat

Figyelt kérdés

Egy eve probalkozunk párommal 3 honapja voltunk vizsgalaton ahol a spermiogramm vizsgalatbol kiderult hogy nagyon alacsony a mozgo szam az aktiv mozgok pedig csak 1%osak, mennyiseggel nincs gond.

Kapott vitamint amiben probalok bizni de ugy erzem időnpazarlas meg honapokat várni.

Ausztriaban elunk es tartok kicsit idegen nyelven a meddosegi klinikatol (jol beszelunk németül de a szakkifejezeseket meg magyarul se ertem) valamint nem vagyunk hazasok nincs bejegyzett elettarsi kapcsolatunk se amit most meg se tudunk oldani mert kint van lakcimunk (remelem hogy kint majd el tudjuk intezni) valakinek barmi tapasztalata a problemank barmely részével? Nagyon kétségbe vagyok esve

2020. dec. 28. 18:52
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Akkor van remény ha ők segítenek bejutni, már csak ott marad. Inszemet csinálnak?
2021. febr. 1. 19:47
 12/13 A kérdező kommentje:
Rögtön lombik, a spermiumok miatt. Mar megtortent a stimulalas es a leszivas, sajnos a nyalkahartyam nem lett jo igy szerdan megy a 2 embriom ( ha megmaradnak) hibernalasra es egy honap mulva beultetes ha minden jol megy
2021. febr. 1. 20:00
 13/13 anonim ***** válasza:

5 vagyok

Sok sikert hozzá, biztos sikerülni fog.

Nekünk a sperma vizsgálatot csináló emberke azt mondta ilyen értékkel inszemet sem ajánlják, ehhez képest csak teherbe estem 4x, és remélem aki most növekszik bent egészségesen meg is fog születni, akkor már nem rossz arány, 4ből 2 egészséges babó.

2021. febr. 1. 21:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!