Clostilbegyt és progreszteron lágy kapszulát szedett valaki?
Sziasztok, babát szeretnék eddig több clostilbegyt kúrán vagyok túl sikertelenül. Most a doki ajánlotta hogy a 17. naptól szedjek progreszteront.
Inzulinrezisztencia és PCOS áll fent nálam. 12. napon megyek ultrahangra.. Ez melett még merckformin és gyonositolt szedek.
Volt valaki akinek így sikerült a baba?
A progreszteron miben segít?
A progreszteronpótlás sikeres fogantatás esetén csökkenti a vetélés kockázatát (a korai vetélések egy része progihiány miatt következik be). Szerintem boldog-boldogtalannak felírják, én legalábbis minden inszeminációm és lombikom után toltam a tesztelésig, pedig egyáltalán nem volt alacsony az értékem egyszer sem. Utáltam mindig.
Mióta próbálkoztok? A closty-t sem szabad azért cukorkaként szedni minden hónapban, cisztákat okozhat. (De nyilván az orvosodra hallgass.)
Másfél éve próbálkozunk. Folyamatosan figyel ultrahangon, mindig gyönyörű tüszőim vannak, a doki is mindig mondta hogy ha most nem akkor sose.. és valamiért egyszer sem sikerült.
Nem értem mi a baj.
Nem próbálkoztunk még, folyamatosan clostilbegyt kúra van. Nem tudom hogy átjárhatóak e a petevezetékeim.
Köszönöm szépen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!