Előfordulhat gyerekvállalási szándék miatti lelki eredetű merevedési probléma?
Figyelt kérdés
Párommal eldöntöttük, hogy szeretnénk gyermeket. Néhány alkalommal azonban merevedési zavarai vannak. Behatolás és az én orgazmusom után lelankad, tehát nem megy el. Lehetséges, hogy stresszel amiatt hogy képes-e gyermeket nemzeni nekem? Előző házasságában volt negatív élménye.(Elvesztett magzat.) Nem próbálkozunk régóta(1 hónap) emiatt szerintem még nem kellene aggódnia. Volt valaki hasonló helyzetben? (Ui: elég lelkis a párom)2020. dec. 8. 10:49
1/6 anonim válasza:
Előfordulhat. Ennél sokkal kisebb stresszfaktor is okozott már nálam hasonlót.
2/6 anonim válasza:
Igen lehet. Az én páromnak is nehezebben megy amikor tudja, hogy éles bevetés van. Nem azért mert nem szeretne babát, csak izgul.
3/6 anonim válasza:
Megeshet. Próbáljátok megbeszélni, hogy oldódjon a feszültség. A kiéheztetés is segíthet szerintem. :D
4/6 anonim válasza:
Nálunk is ugyan ez van... Most azt próbálom majd még, hogy titokban tartom mikor van ovulációm. Attól tartok, hogy az utóbbi pár alkalom kudarca akkor is stresszelni fogja, ha nem tudja, hogy éles akció van.
5/6 anonim válasza:
Helyesbítek:
Párommal eldöntöttem, hogy szeretnénk gyermeket...
6/6 A kérdező kommentje:
Nem szükséges helyesbítened, mert Ő régebb óta szeretett volna mint én. Várta hogy én is készen álljak rá!
2020. dec. 18. 13:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!