Valaki sikeresen használta már a Jónás holdnaptár módszert?
Leginkább az érdekelne, hogy van olyan naptár is ami kiter a rizikófaktorokra. Azért kérdem, mert nekünk volt egy veszteséges terhességünk, a kislányomat a 35 hétben veszítettük el. Szörnyű még most is...
Nem a jónás naptár szerint próbálkoztunk, de visszanéztem és pár nappal később fogant a kislányunk, mint ahogy a jónás naptár írta a lehetséges termékeny napot. Viszont arra az időpontra kislányt, és 5 szörös rizikófaktort írt.
Nem tudom nem összekötni a kettőt, de azt sem mondom hogy 100 százalékban elhiszem. A gond ott kezdődik, hogy most megnéztem újra, ugyanis hamarosan belevagnánk egy újabb babaprojektbe, és 2025-ig nincs olyan alkalom ahol 0 lenne a rizikófaktor...
Ez normális? Nem hiszem el hogy várnom kell 6 évet, 30 éves vagyok és még nincs babánk, illetve egy angyalkánk van odafent.
A vetélés oka BIOLÓGIAI és nem fogja neked egyetlen online Józsinaptár sem megfejteni.
A labor és egy jó orvos annál inkább.
Komolyan mondom, rossz irányba mész, bár megértem a fájdalmat, mert tudom, milyen.
A naptár nem, nem normális, és az sem, aki erre bármit is alapoz.
30 éves vagy, fogadd el, hogy az élet igazságtalan, hogy a nők elvetélnek az élet része, és hogy lehet babád akár már jövő hónapban. Folytassátok az egészséges életmódot, vizsgáltassátok ki, amit ki lehet, és maradj józan! Minden értelemben!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!