Mikor ehetek utoljára?
Figyelt kérdés
Pont éjszakás leszek, mikor mennem kell reggel hormonvérvételre. Hány órakor ehetek utoljára, hogy reggel éhgyomorral érkezzek?2020. okt. 15. 17:53
1/8 anonim válasza:
Elvileg este 10-et mondtak nekem, mikor ehgyomrira kellett menni.
2/8 anonim válasza:
Ha csak hormonokat néznek, ehetsz előtte.
3/8 A kérdező kommentje:
22-kor? :O hú akkor húzós lesz az éjszaka :( 2.ráírták a papírra, hogy éhgyomorral érkezzek.
2020. okt. 15. 18:56
4/8 anonim válasza:
Hat hanyra mész? Nekem 7-re kellett és ekkor mondtak este 10 órát.
5/8 A kérdező kommentje:
7:30-ra, szóval nem sokkal később mint ahogy te voltál. Nem vagyok egy erős alkat, 50kg vagyok, de enni szeretek :D de akkor ezek szerint nincs sok választásom, kénytelen leszek kibírni kaja nélkül.
2020. okt. 15. 19:20
6/8 A kérdező kommentje:
Kv-t azért ihatok hajnalig? Édesítővel iszom
2020. okt. 15. 19:21
7/8 anonim válasza:
En úgy tudom, csak vizet 😔 hat igen ez így elég szar, hogy dolgozol. Csak nem éri meg kockáztatni mert ha meg fals eredmény jön ki, akkor tok felesleges az egész.
8/8 A kérdező kommentje:
Hú akkor lehet inkább megpróbálom elcserélni azt a napot valakivel, mert ez így elég gázos lesz akkor, de persze nem ér annyit semmi, hogy bekavarjon az eredménybe. Köszi a segítséget :)
2020. okt. 15. 19:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!