Miért változik meg a menzeszem, amikor gyereket szeretnék?
Figyelt kérdés
Van már egy gyerekem, hamarosan 2 éves, ő elsőre megfogant. A menstruációm MINDIG rendszeres, fix, maximum 1-2 nap +/-. Januárban kezdtünk el próbálkozni a második babával, nem sikerült, de abban a hónapban (és februárban, márciusban is) csak 3 barna csepp volt összvissz a mensim. Hormonpanelt csináltattam, ami tökéletes volt. Márciusban kezdődött a covid baromság, a férjemnek bezárt a munkahelye, én meg részmunkában visszamentem dolgozni, ezért hanyagoltuk a témát, újra védekeztünk. Ezután áprilistól már újra normálisan jött meg a menzeszem. A peteérést is mindig megéreztem, az is "visszaállt" (ellenőriztem teszttel, a január - márciusi időszakban nem éreztem a tüneteket, az ovulációs teszt sem mutatta hogy lett volna) Most újra védekezés nélkül vagyunk együtt és megint a mensim kb. 3 barna cseppből állt... Idáig normális volt. Csináltam 2 terhességi tesztet, de negatív. Mi lehet a gond? Orvos csak a vállát vonogatja meg nem válaszol.2020. szept. 14. 21:36
2/5 A kérdező kommentje:
3 dokinál voltam, plusz egy endokrinológusnál.
2020. szept. 14. 22:03
3/5 anonim válasza:
A kérdésre sajnos nem tudok válaszolni, viszont ez engem is érdekelne mert velem is hasonló van.
Mi is januárban kezdtünk próbálkozni, nekünk első baba lenne. Nekem nem barnázás van, hanem össze vissza jön meg és minden ciklusba teljesen más érzéseim vannak. Nekem a mennyiségével nincs gond. A covid miatt tavasszal mi is kihagytunk pár hónapot, akkor a mensim új a "régi" volt. Dokihoz ebben a hónapban tervezek menni, csak megvárom mikor jön meg, mert megint késik.
Keress egy másik dokit, nekem is a sokadik vált be sajnos.
Remélem kiderül a problémád és megoldódik.
5/5 anonim válasza:
COVID baromság az, hogy érne el!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!