Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Ez a átjárhatósági miatt lehet?

Ez a átjárhatósági miatt lehet?

Figyelt kérdés
Ovuláció után 8.dpo vagyok menzeszig elméleteg 1hét van még! Ovulációm előtt átjárhatósági vizsgálatom volt! Hysocy csináltak! 2napja erős szúrást éreztem a méhembe, tegnap este úgy görcsöltem, hogy még gyógyszert is kellett bevennem,reggel semmi bajom nemvolt most meg ismét eléggé fáj a hasam plussz a jobb petefészkemnél! Terhesség tényét nem zárom ki, de szerintem annyira szerencsés nemvagyok, hogy egyből sikerüljön! (bal oldalam teljesen zárt a jobb oldalt meg kitisztították) Rögtön arra gondoltam, hogy nem-e véletlenül az átjarhatósági kavart be és ez miatt hamarabb megjöhet a menzeszem?
2020. szept. 14. 13:17
 1/1 anonim ***** válasza:
Hamarabb nem hiszem, hogy megjönne tőle, de szerintem a piszkálódás miatt lehet, hogy érzékenyebb. Nekem is furcsa volt az a ciklus, amelyikben a hycosy volt.
2020. szept. 14. 19:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!