Igaza lehet? Vannak hasonló történetek?
Pcos-em van.
Anya azt mondja biztos terhes vagyok.
Tesztek negatívak.
Viszont anya szerint tuti.
Szerintem széles a csípőm,azt mondja a melleimen is látszik arcomon és fentről gömbölyödő a hasam.
Lehet igaza?
...csak nem úgy, hogy már ekkora a hasa és negatívak a tesztek.
Előbb félnék egy méhdaganattól ilyen esetben, mint terhességtől.
Kedves utolsó. Nem,nem nyomtam ki a hasam. 😅
Egy egyszerű kérdést tettem fel de ahogy észre veszem a sok okoskodó nagymenőnek kommentelni kell mert akkor bele is halna abba,hogy nem volt bunkó valakivel.
Az ilyen embereknek kívánom,hogy legyenek még nagyobb kételyek között mint én most vagyok és ugyan ilyen stílusban kapjanak választ mikor feltesznek valami kérdést. :)
Miért vagy kételyekkel tele? Tudod, ma már elég megbízható tesztek vannak, és ha negatívak akkor nem vagy terhes valószínűleg. Emellé még pcos is vagy!
Leírták neked, hogy a terhességen kívül sok oka van annak, ha valakinek ilyen a hasa. Valószínűleg gyenge a hasfalad, nincs ami tartsa a hasad, ezért olyan, amilyen.
Ha edzel, nem fog így kinézni.
Nem értem, miért csak az a válasz a jó, hogy “terhes vagy”?
A többi válasz ennél reálisabb, ha megsértődsz rajta, ha nem.
# 15 szerintem mindenki normális választ ad, csak nem azt amit hallani szeretnél.
Olyan van, hogy valaki sokáig nem veszi észre, hogy terhes. De annak eleve rendszertelen a menszesze és kövér.
Olyanról nem hallottam, hogy negatív a teszt és baba van. Még elrontani se nagyon lehet, mert csak rá kell pisilni a pálcára.
#16 Egésznap. Nyilván ismerem a testem és tudom,hogy általában milyen. Sosem puffadtam semmitől és sportolok is.
Rendszeresen járok futni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!