Ultrahangos vs. röntgenes átjárhatósági vizsgálat?
Sajnos megnyugtatót nem tudok, nekem Hycosy volt és borzasztóan fájt. Pedig szültem már 2x, mégis mikor elkezdték nyomni a folyadékot, akkor levert a víz, ki sem nyitottam a szemem, rosszul lettem...
Nagyon le volt tapadva, nagy nyomással sikerült csak megnyitni. Utána még 2 napig nem tudtam kiegyenesedni.
Elvileg akinél nincs semmi probléma, annak nem fáj, ez a többség azért :)
A HSG-nél egész biztosan jobb! :)
Szia! Nekem pár hete hycosym volt. Az fájt, amikor a ballont jól felfújták, de az sem volt elviselhetetlen. Kicsit mocorogtam, a doki egyből kérdezte, hogy fáj-e, mondtam, hogy igen és akkor lejjebb engedte. Utána már abszolút nem fájt. Nekem két átjárható petevezetőm van, gondolom azért. Utána pár napig éreztem, hogy bizonyos mozdulatokra szúrt a hasam, plusz 3-4 napig vérezgettem is, de az sem volt vészes. Én közben azt mondogattam magamnak, hogy egyszer kell rajta átesni, és utána jó vagyok lombikig. 🙂
Kitartást, nem lesz baj! 😉
Ügyes vagy nagyon, gondoltam, hogy nem lesz semmi baj 😊
Mondtam, hogy én egy rossz kivétel vagyok sajnos 😅
Nagyon szurkolok, hogy innentől már jöjjön a baba! 😊
Első voltam
Juj, de izgi!. Majd írj, ha gondolod. Nekünk még várni kell a kontrollokra, utána valószínűleg lombik lesz.
#3, #6 voltam. 🙂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!