Pcos estén ha pozitív az lh teszt minden esetben van peteérés??
Figyelt kérdés
Mert ha jól tudom ennél a betegségnél magasabb az lh szint.
Nem használtam még ilyen tesztet azért kérdem.
2020. aug. 14. 13:12
1/6 anonim válasza:
PCOS esetében nincs megfelelő peteérés, mert csak félig érnek meg a peték, ezért nem tudsz megfoganni.Régen szinte alig ismerték a PCOS, és nem is tudták megfelelően kezelni, így meddőnek lett nyilvánítva az ember, mert egy PCOS betegnek felért egy csodával ha volt peteérése, és megfogant. 3% esélyt adott a Dévai doki (ma már magánklinikája van, akkoriban még nem volt) annak idején, hogy egyáltalán beültetéssel terhes lehet ilyen problémával az ember.
2/6 anonim válasza:
Pcos-ben felesleges lh tesztet használni. Nekem volt teljesen pozitív tesztem ovu nélkül. Viszont a hőmérő nem vert át sose.
3/6 anonim válasza:
Nem felesleges pcos esetén lh tesztet használni! A lényeg, hogy ne nagy érzékenységű teszt legyen, ezt ki kell tapasztalni.
Sokan azt hiszik ha pozitív az lh teszt, akkor biztos van peteérés, pedig ez egy óriási tévhit. Attól hogy van lh csúcs, még nem fix, hogy tüszőrepedés is lesz
4/6 anonim válasza:
Pcos -val volt pozi lh tesztem, aznap este voltunk együtt, már a 14 hétben járok. Első hónap. És ő lesz a harmadik gyermekem.
Szóval minden szervezet más. Mondjuk az első 2 fiamnál nem volt túlsúlyom, most van, de eddig 5kgot fogytam, mert tartom a diétát.
5/6 anonim válasza:
Pocos vagyok,igaz,sosem hasznaltam lh tesztet,de 21 hetes terhes vagyok,kezeles,beultetes,stb nelkul,teljesen spontan!
6/6 anonim válasza:
Homerozes. Vagy uh kovetes. Az lh teszt nem mutatja h az ovulaci megtortent e valoban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!