Rdftf kérdése:
Normális, ha ennyire folyós az ondó?
Figyelt kérdés
Férjemmel gyereket szeretnénk, és már egy ideje próbálkozunk, de még nem jött össze. Arra lettem figyelmes, hogy az aktus után, ha 20 percig fekszem, akkor is kifolyik az ondó és olyan folyós, mint a víz. Ez mitől lehet?2020. júl. 29. 10:26
1/7 anonim válasza:
Teljesen normális, a spermának el is kell folyósodnia, segíti a mozgásukat, ez kell külön paraméter, amit pl. spermavizsgálaton néznek is, hogy hány perc alatt lesz vízszerű. No meg keveredik benned is sok mindennel.
2/7 anonim válasza:
Gyertyaállásba maradj egy kicsit, az segít ilyenkor
3/7 anonim válasza:
Próbáld úgy, hogy egy kis párnát teszel a feneked alá. Nekem csak úgy maradt bent.. Csak óvatosan, minél kevesebb izom munkával emeld meg közben a medencéd, próbálj nem erőt kifejteni, mert akkor is ki tud folyni.
4/7 anonim válasza:
Utolsó vagyok, nekem pl a gyertya állás se segített, mert amint befeszítettem magam a falnál, hogy na akkor tornáztam fel magam, zsutty ki minden.. 😄
5/7 anonim válasza:
A kutyapóz, vagy ha te vagy hason és alattad egy kispárna, hatásos.
Májusi egyetlen együttlétünkből, így lettem várandós.
(Nyilván nem mondom, hogy csak ez segített, de közrejátszhatott és az is sokat számít, ha neked is van közben orgazmusod.)
6/7 anonim válasza:
Háton fekve fölpolcolt popsival lehet még az aktus után egy-két orgazmusod, az segíthet :-) Mert a méhszájra kell eljutnia a spermiumoknak, hogy bejussanak a méhbe. Namost amikor orgazmusod van, akkor az izmok ritmikus mozgása miatt a hüvelyedben összegyűjt spermatócsába bele-belemártogatódik a méhszáj. Ha van érett petesejted, ez rendesen növeli az esélyeket :-)
De ha rendszeresen együtt vagytok és mindketten élvezitek a szexet, egyszerre van orgazmusotok, akkor nem hiszem, hogy ezen múlna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!