Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Nem akar jönni a baba.Lehet,ho...

Nem akar jönni a baba.Lehet,hogy már rá vagyok gorcsolve?

Figyelt kérdés
Sziasztok.23/L vagyok. Dohányzom,január óta próbálkozunk a párommal,áprilisban volt egy spontán vetelesem amit szerintem én okoztam,hogy korán elmentem orvoshoz.Megtudtam,hogy terhes vagyok mentem,hogy tényleg orulhetek e neki. Fajt ahogy megvizsgált,estere már barnaztam másnap elveteltem. Akkor felírta a progeszteront illetve a femibiont. Nos a femibionom elfogyott,ahogy elveteltem félben hagytam a progeszteront. Most elkezdtem magamtól szedni vasat,folsavat,c vitamint.Szerintetek van rá esélyem,hogy terhes legyek? Vagy már nagyon rá gorcsolok? Vervetelem jó,nogyogyasz azzal vigasztalt,hogy biztos nem volt egészséges a babám.Nos? Mit gondoltok? Azóta hiába próbálkozunk semmi. :(
2020. júl. 25. 14:25
 1/8 anonim ***** válasza:
92%
Nagyon fiatal vagy és kevés idő telt el. Várjatok év végéig ha addig se sikerül, forduljatok orvoshoz.
2020. júl. 25. 14:31
 2/8 anonim ***** válasza:
Ez még nem sok idő, tudom, idegőrlő, nekem az a 3 hónap is az volt, mire sikerül, főleg, mikor dec 24 reggel arra keltem karácsonyi ajándékként, hogy megjött. Viszont! Tényleg nem jó, ha rágörcsölsz. Párodnál minden rendben? Ha paráztok, menjetek el mindketten komolyabb kivizsgálásra. Vagy megnyugszotok, vagy kiderül valami, amin ha segítetek, lesz baba.
2020. júl. 25. 14:33
 3/8 anonim ***** válasza:
92%
Ja, és a cigi egyik félnél sem jó, ha babát akartok. Vegyetek vitaminokat, van férfiaknak is babatervezés idejére.
2020. júl. 25. 14:35
 4/8 A kérdező kommentje:
O már 31 éves,dohányzik is sajnos. Mostmár jóval kevesebbet,én vitaminokkal tomom ot is már,ha nem lesz tényleg ebben az évben szerencsenk akkor kivizsgaltatjuk magunkat. Koszonom nektek a gyors válaszokat!
2020. júl. 25. 14:35
 5/8 anonim ***** válasza:
41%

Szia. A dohányzás részéhez szólnék hozzá. Én és a férjem is dohányoztunk sajnos mikor az első gyermekünket terveztük. Másfél év sikertelenség után fogant meg a fiúnk. Mikor megtudtam, hogy terhes vagyok rögtön leraktam a cigit. Férjem tovább dohányzott.

A fiúnk egy éves születésnapján fogadta meg, hogy leszokik. Ennek már másfél éve. Én több, mint három éve nem dohányzom úgy,hogy előtte 10 évig szívtam. Férjem kb 20 évig szívta.

Második gyermekünk első próbálkozós hónapunk után meg is fogant aki most szeptemberben fog születni. Saját tapasztalatomból írom, hogy szerintem nagyon sokat segített az is, hogy már hosszabb ideje nem dohányzunk.

Már el sem tudnám képzelni, hogy visszaszokjak. Nagyon zavar az is, ha valaki a környezetemben dohányzik. Nem beszélve arról, hogy sajnálnám szegény gyerekeimet amikor magamhoz ölelem őket és azt a büdöset kellenne rajtam szagolniuk.

Szóval szerintem az is sokat segítene, ha megpróbálnátok leszokni. 😊 Sok sikert kivánok!

2020. júl. 25. 14:52
 6/8 A kérdező kommentje:
Nos, nem erős dohányos vagyok. Max 4-5 szál. Az is csak ha eszembe jut,nyilván csökkentem folyamatosan,hogy mire oda erek abszolút meg sem kivanjam! Erről nem írtam! Párom is folyamatosan kevesebbet szív.
2020. júl. 25. 14:53
 7/8 anonim ***** válasza:
64%
Nem vagyok cigi párti de én meg a férjem is erős dohányosok voltunk babatervezéskor ( 13 év bagó napi 1 doboz) és kb.első próbálkozásra sikerült 2x is teherbe esni. Csak a cáfolat miatt. A napi 4-5 szál nem fogja befolyásolni a teherbe esést. A rágörcsölés annál inkább.
2020. júl. 25. 17:53
 8/8 anonim ***** válasza:
62%
Kivétel mindig van... :)
2020. júl. 25. 19:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!