Nem akar jönni a baba.Lehet,hogy már rá vagyok gorcsolve?
Szia. A dohányzás részéhez szólnék hozzá. Én és a férjem is dohányoztunk sajnos mikor az első gyermekünket terveztük. Másfél év sikertelenség után fogant meg a fiúnk. Mikor megtudtam, hogy terhes vagyok rögtön leraktam a cigit. Férjem tovább dohányzott.
A fiúnk egy éves születésnapján fogadta meg, hogy leszokik. Ennek már másfél éve. Én több, mint három éve nem dohányzom úgy,hogy előtte 10 évig szívtam. Férjem kb 20 évig szívta.
Második gyermekünk első próbálkozós hónapunk után meg is fogant aki most szeptemberben fog születni. Saját tapasztalatomból írom, hogy szerintem nagyon sokat segített az is, hogy már hosszabb ideje nem dohányzunk.
Már el sem tudnám képzelni, hogy visszaszokjak. Nagyon zavar az is, ha valaki a környezetemben dohányzik. Nem beszélve arról, hogy sajnálnám szegény gyerekeimet amikor magamhoz ölelem őket és azt a büdöset kellenne rajtam szagolniuk.
Szóval szerintem az is sokat segítene, ha megpróbálnátok leszokni. 😊 Sok sikert kivánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!