Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Már fél éve próbálkozunk,...

Már fél éve próbálkozunk, miért nem esek teherbe?

Figyelt kérdés

Fél éve a termékeny napokon vagyunk együtt, de gyerek sehol. A párom már volt sperma vizsgálaton, vele minden rendben van. Voltal dokinál, mondta hogy akkor nálam is elkezdjük a kivizsgálást... Tudom, hogy sok oka lehet.. sokat gondolkodtam és attól tartok, hogy az miatt nem esek teherbe mert lelkileg nem sikerül..Mostanában nem érzem érzelmileg biztonságban magam a párom mellett, sokszor úgy látom hogy nem is egy dolog iránt érdeklődünk, hogy teljesen máson jár az agyunk. Próbálok nem ezen kattogni, de agyamra megy ez az egész, hogy nincs más a világon amit jobban szeretnék, mint egy gyerek, mégsem adatik meg. Nem értem, hogy bírják azok akik 10 éve próbálkoznak... Minden elismerésem az övéké! Bíztam benne, hogy idén a szülinapokat, karácsonyt stb már pocaklakóval ünnepeljük, de semmi. Nagyon boldogtalanná tesz. Megbántam, hogy nem kezdtünk hamarabb próbálkozni. Igaz még fiatal vagyok, de mindig úgy képzeltem el, hogy fiatal anyuka leszek, és lesz több gyermekem. De még egy sem sikerül :(

26

2020. júl. 25. 11:17
 1/10 anonim ***** válasza:
92%

1 év alatt teljesen normális ha nem jön a gyerek. Ha viszont aggódsz, akkor meddőségi centrumba menj vizsgálatra, ne sima nőgyógyászhoz. Lehet persze lelki oka is a sikertelenségnek.

Ettől a pocaklakó szótól amúgy kiég a retinám...

2020. júl. 25. 11:22
 2/10 anonim ***** válasza:
73%
Mondjuk amiket írsz, az alapján semennyi gyereket nem kellene a jelenlegi parodnak szülni. Attól meg vizsgaltasd ki magad persze, de gondold át ennek a fiúnak akarsz e tényleg gyereket szülni, vagy csak gyereket akarsz? Ha a kettes akkor boldog családi eletetek nem lesz.
2020. júl. 25. 11:28
 3/10 A kérdező kommentje:
Tudod érdekes, mert eddig minden rendben volt... lehet a sikertelenség miatt lett ilyen közömbös... nem érzem hogy megnyugtat a jelenléte, sőt mostanában inkább felidegesít.
2020. júl. 25. 11:31
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos nem vagyok szakember, sem lelki, sem nogyogyasz. De nem szégyen felkeresni egy pszichológust. Ő segít kibogozni ezt neked 🙂
2020. júl. 25. 11:34
 5/10 anonim ***** válasza:
88%

Ha fél év próbálkozás után már így érzel, akkor teljesen egyértelmű, hogy a görcsös akarásod akadályoz a teherbe esésben.

Ettől még lehetnek egészségi okai is (nálad), de biztos lehetsz benne, hogy azokat hiába hozzák rendbe (vagy hiába derül ki, hogy nincs), amíg nem változtatsz a lelki hozzáállásodon, addig nemigen várható, hogy teherbe ess.

2020. júl. 25. 11:41
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Én 8 év után 6 hónapos terhesen hagytam el mert akkor jöttem rá higy nemnfog megváltozni soha. Megbocsájthatatlan dolog amit művelt és egy pillanatig sem bánom hogy így alakult. Csodálatos férjem van aki csodálatos apukája a kislányomnak! Én is mindíg megmagyaráztam magamnak hogy majd biztos jobb lesz, meg már én is nagyon akartam babát. Ha úgy érzed hogy nem működik ne erőltesd. Jönni fog a baba a legmegfelelőbb időben!
2020. júl. 25. 12:11
 7/10 anonim ***** válasza:
Szia tudom mit érzel.. De fel év az meg semmi én már 2 és fél éve várok és voltam minden fajta vizsgálaton minden rendben van velünk, csak türelem annyit mondott az orvos..
2020. júl. 27. 11:34
 8/10 anonim ***** válasza:

Én is átérzem amit írsz igaz én emellé 34 vagyok..:D

Nekünk egy éve nem jön a baba...

2020. júl. 27. 21:28
 9/10 A kérdező kommentje:

Voltam ezen a hormonos vérvételen, nos kiderült hogy magas a tesztoszteronom, pajzsmirigy hormonom... holnap megyek vissza dokihoz, aztán mondja mi vár rám. Előre félek. És elszomorít, hogy nem úgy lett ahogy én szerettem volna! ;(

Sok kitartást kívánok mindenkinek, akinek még egyelőre nem jött össze a baba ...

2020. aug. 3. 00:21
 10/10 A kérdező kommentje:
Tizedekkel magasabbak az eredményeim. De azt mondta doktornő, hogy a petesejt valamimnek többnek kéne lennie.
2020. aug. 3. 09:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!