Már fél éve próbálkozunk, miért nem esek teherbe?
Fél éve a termékeny napokon vagyunk együtt, de gyerek sehol. A párom már volt sperma vizsgálaton, vele minden rendben van. Voltal dokinál, mondta hogy akkor nálam is elkezdjük a kivizsgálást... Tudom, hogy sok oka lehet.. sokat gondolkodtam és attól tartok, hogy az miatt nem esek teherbe mert lelkileg nem sikerül..Mostanában nem érzem érzelmileg biztonságban magam a párom mellett, sokszor úgy látom hogy nem is egy dolog iránt érdeklődünk, hogy teljesen máson jár az agyunk. Próbálok nem ezen kattogni, de agyamra megy ez az egész, hogy nincs más a világon amit jobban szeretnék, mint egy gyerek, mégsem adatik meg. Nem értem, hogy bírják azok akik 10 éve próbálkoznak... Minden elismerésem az övéké! Bíztam benne, hogy idén a szülinapokat, karácsonyt stb már pocaklakóval ünnepeljük, de semmi. Nagyon boldogtalanná tesz. Megbántam, hogy nem kezdtünk hamarabb próbálkozni. Igaz még fiatal vagyok, de mindig úgy képzeltem el, hogy fiatal anyuka leszek, és lesz több gyermekem. De még egy sem sikerül :(
26
1 év alatt teljesen normális ha nem jön a gyerek. Ha viszont aggódsz, akkor meddőségi centrumba menj vizsgálatra, ne sima nőgyógyászhoz. Lehet persze lelki oka is a sikertelenségnek.
Ettől a pocaklakó szótól amúgy kiég a retinám...
Ha fél év próbálkozás után már így érzel, akkor teljesen egyértelmű, hogy a görcsös akarásod akadályoz a teherbe esésben.
Ettől még lehetnek egészségi okai is (nálad), de biztos lehetsz benne, hogy azokat hiába hozzák rendbe (vagy hiába derül ki, hogy nincs), amíg nem változtatsz a lelki hozzáállásodon, addig nemigen várható, hogy teherbe ess.
Én is átérzem amit írsz igaz én emellé 34 vagyok..:D
Nekünk egy éve nem jön a baba...
Voltam ezen a hormonos vérvételen, nos kiderült hogy magas a tesztoszteronom, pajzsmirigy hormonom... holnap megyek vissza dokihoz, aztán mondja mi vár rám. Előre félek. És elszomorít, hogy nem úgy lett ahogy én szerettem volna! ;(
Sok kitartást kívánok mindenkinek, akinek még egyelőre nem jött össze a baba ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!