Segítsegre,tapasztalatra lenne szükségem.3hónapja missed ab-om volt sajnos😪 Közben kiderült,h.Hashimotom van.Babát szeretnénk.Kérdésem ki milyen vitamint szed?Én progeszteront szednék pluszba,de nőgyógyász még nem fogad.
Úgy látom több ismerősömnek a Trimeszter jött be.Tuti váltok arra.
Nagyon köszönöm!
Gratulálok nektek😘
En is hashimotos vagyok, tyroxint szedek, elmeletileg tsh 1 es 2 kozott lehet teherbe esni, anti tpo-n segithetsz szelen, cink, emelt dozisu d-vitaminnal, progeszteront az enyem megerositett terhesseg eseten ir fel, de mivel az elozo terhessegekkel is vereztem, a 3.nal mar elore felirta mert kisirtam.
Emelle szedtem terhesvitamint, folsavat, mehpempot, elsore osszejott.
Sok sikert!
Az ösztogén meg a progeszteron azért nem ugyanaz. A hüvelyflórát sok mindent befolyásolnak ezek, kockázata is lehet az indokolatlan alkalmazásnak.
A kora terhességek nagy arányban végződnek vetéléssel. Nem jó ötlet, ha se az endokrinológusnak se a nőgyógyásznak nem hiszel és random szeded ami eszedbe jut.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!