Sperma analizis . Szerintetek ez tenyleg jo eredmény ?
Figyelt kérdés
Mennyiseg: 1ml
Sperm. Konc. 25 millio/ml
Progressziv motilitas 20%
Teljes motilitas : 70%
Nem progressziv 15%
Immotilis : 30%
Normal morfologia 4%
Diagnozis
Herezacsko varicositas
Elvileg azt mondta a doki h normalis , de én ahogy utana olvasgatok nem gyozott meg. ?!
2020. jún. 30. 16:20
11/16 A kérdező kommentje:
Masfel eve
2020. jún. 30. 21:24
12/16 anonim 

válasza:

Műtétet nem akar? Azzal kellene kezdeni. A spermogram is jobb lenne
13/16 anonim 

válasza:

Esetleg trimeszter men? Kicsit drága de egy próbát meger. Amúgy nagyon határ eset ez a szám, csoda kéne h teherbe ess. De próbáld meg ezt a vitamint hátha. Aztán lehet javul és összejön.
Sok sikert 🥰
14/16 A kérdező kommentje:
Nem akar mert azt mondta az orvos elvileg hogy nagyon kezdetleges neki . Es a papirjan is az van hogy ezek normalis ertekek . Nem ertem miert tajekoztat felre az orvos :/ kozben en is megtalaltam az interneten hogy ezek határértékek /vagy azok alatt vannak .
2020. júl. 1. 06:32
15/16 anonim 

válasza:

Én vagyok, aki írtam, hogy a volt férjemnek hasonló volt. Neki is herevisszér volt, az orvos a műtétet javasolta, de ő azt mondta nala neki nincs rá szüksége. Nagyon szomorú, hogy nem akar foglalkozni vele. Esetleg online kerhetsz rá egy masodvélemményt egy másik andrológustól, aki a meddoseggel foglalkozik. Esetleg rábeszélni, hogy menjetek el egy konzultációra egy meddőségi központba. Hátha az segít jobb beletasra bírni. Nálunk ez az eredmény inszemre sem lett volna elég. A morfológiai eltérés nálatok is nagyon rossz, azon túl, hogy kevés is, ill. sok a nem mozgó.
16/16 A kérdező kommentje:
Megyek majd az en orvosomhoz ahova vinnem kell ezt az eredmenyt is . Majd kikerem az o velemenyet hogy mit tanacsol .
Csak itt sajnos velem is gond van en mindent elkovetek , minden vizsgalaton atesek de igy cseszhetem ha vele is gond van es meg tenni sem akar ellene .
2020. júl. 1. 10:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!