Enyhe PCO-val mennyi idő után sikerült a baba?
Abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogy enyhe PCO mellett szabályos a ciklusom és minden hónapban van tüszőrepedésem is. Mégsem sikerül a baba..
Nektek mennyi idő után jött össze?
Köszi a választ! :)
Akkor van remény :)
Kaptál rá valamilyen gyógyszert vagy diétáztál?
Nekem is enyhe pcos-em van, viszont nekem az volt az egyetlen tünetem, hogy eltünt a menstruációm. 1 évig csak simán védekezés nélkül szexeltünk, de mivel nem menstruáltam, így nem történt semmi. Majd egy év után elmentünk orvoshoz és gyógyszerekkel az 3. ciklusban sikerült teherbe esnem (az első kettő gyógyszeres ciklusban szintén nem volt peteérésem)
Most 24 hetes vagyok :)
Ti mióta próbálkoztok?
Köszi a válaszokat :)
14 hónapja kb. Az elején nem figyeltem, akkor voltunk együtt mikor jólesett. Úgy 8 hónap után kezdtem el a kivizsgálásokat. Most derült ki az IR és enyhe PCOS, de van minden hónapban tüszőrepedésem, ezért nem értem, hogy mi a gond. Nekem harmadik baba lenne. Első kettőnél nem volt még semmi elvileg (bár akkor még nem jutottam el a vizsgálatokig, mert 1 éven belül mindkettő megfogant).
A doki szerint ettől még lehetne baba... 🙄
Kedves második, clostyval lett peteérésed?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!