Vetèlèsek után lombik program?
Van olyan,aki a sikertelen terhessègek után lombik programon vett részt?
Egyáltalán szóba jöhet?
Úgy olvastam csak meddő párok vehetnek részt,de vetèlèsek után esetleg van rá lehetőség?
A lombik azoknak van, akik nem tudnak teherbe esni.
Te viszont kihordani nem tudod, így felesleges lenne a lombik.
Véralvadási zavart érdemes nézetni. Élelmiszer allergiát néztek? A gluténérzékenység is okozhat vetélést.
Szia. Nagyon sajnálom, hogy ebben a helyzetben vagy. Ha valaki nem tud teherbe esni akkor mehet lombikra. Sajnos nálad a vetélés az más. Én a 2. lombikon vagyok túl, és missed ab lett a vége. Nekem is volt Clexane, progeszteron, aspirin protect, vitaminok, Bromocriptin. Én már sok alapvizsgálaton túl vagyok pl: cukor/inzulin terhelés, hormonok, teljes vérkép. A Kaáli intézetben kaptam egy papírt ha valaki sokszorosan elvetél akkor miket érdemes nézetni:
1.immunológiai infertilitás panel III
2.spermium ellenes antitest
3.foszfatidil inozitol ellenes antitest
4.lupus anticoaguláns
5.D3 vitaminszint
6.TSH, FT3, FT4
7.inzulin rezisztencia vizsgálata (3pontos)
8.Nk arány és funkcióTh1/Th2 irányultság vizsgálata
9.prolaktin szint-ha ez magas endocrinologiai vizsgálat
10. AMH
11. Thrombosis genetikai panel (Leiden, protrombin gén, PAI-1, MTHFR)
pl: Végh Judit immunológus Bp-en tud immunológiai sikertelenséggel kapcsolatban többet mondani, ezeket a vizsgálatokat szokta kérni, Synlabnál elérhetőek
Sajnos van olyan is, hogy nem derül ki mi a probléma, de remélem ez valamelyest hasznos lesz neked. Sok sikert kívánok!
Kedves Utolsó!
Nagyon köszönöm.
Bár a legtöbb vizsgálat megvolt már,de van olyan is ami hiányzik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!