Valaki aki jártas ebben úgymond..??!
Sziasztok.
A párommal 3 éve vagyunk együtt. Én vagyok 20 ő 24 éves. Sosem védekeztünk igazából. KB egy éve rá álltunk a babára. De a baba nem jön..
El mentem orvoshoz kB 3 hónapja ő azt mondta nálam mindent rendben talált. És ajánlotta az inofollic port hogy szedjem. Elkezdtem szedni.. Volt a párom is orvosnál mindent ki vizsgálták nála de minden rendben van vele is.
De még mindig nem jött a baba...
Mire be eljutottunk oda hogy elmegyünk Pestre hogy vizsgáljanak ki engem jobban be jött eza vírus.. Így nem tudtunk lépni sehova.
Az lenne a kérdésem hogy ha nálam van a baj (egyértelmű hogy nálam) akkor mi lehet?
És milyen vizsgálatokat csinálnak? És ha végül arra kerül a sor hogy beültetés akkor annak mennyi az esélye hogy elsőre sikerül? Vagy mennyi idő míg sikerrel járhatunk? És a másik nem a lombik hanem inszemináció vagynem tudom a pontos nevét... Elnézést.. Bocsánat ha a kettő ugyan az.. De a lombikból a családban egy baba lett, a másik mesterségesből meg ikrek. És a mesterségesre is igaz az hogy ha családban akár távolabbi de ha vannak iker rokonai akkor az annál a félnél is lehetséges? Mert nekem van igaz távoli (akik természetes úton fogantak) de az unoka testvéremnek mesterségesen fogantak az ikrek. A páromnak is vannak iker testvérei ők elég közeli rokonai (ők természetes úton jöttek világra) bocsánat ha hulyeseget írtam..
Légyszíves Olyanok írjanak légyszíves akik a mesterségesen át estek át estek.
Köszönöm szépen..
Szia! Vannak bonyolultabb problémák is!
Pl. ha nem illetek össze ketten genetikailag. Nem biztos, hogy nálad van csak a baj. Lehet immunológiai összeférhetetlenség is.
Ismerősömnek el kellett szinte nyomni az immunrendszerét szteroidokkal, hogy ne vetéljen el.
Szia. Immunológiai össze férhetetlenség az mit jelent? Erről soha nem hallottam. Azt jelenti hogy nem is lehet gyerekünk kettőnknek?
Uh nagyon sajnálom az ismerősödet. Minden rendbe van a babával?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!