Méhnyálkahártya vastagítás?
Valakinek valami ötlete ami tényleg használ?
Szedek 400E vitamint, mellette próbáltam már a gynex cseppet, méhpempőt és most jelenleg napi 3 utrot szedek peteérés óta !
Szedem az infacolt és az aspirin protectet.
Orvos javaslatára persze!
4,3 volt 10ik napon pár hónapja a nyálkahártyám , amit most feljavítottam valamelyest... vagy nem!
A probléma az ,hogy már a 3ik kémiai terhességen vagyok túl egymás után!!!
Ugyanis a nyálkahártyám 7 mm !
Tud valaki valami csodát még esetleg?
Mert én már ennél többet nem tudok tenni és már kezd elegem lenne a sok csalódásból! :(
Hú szegény!! Segíteni nem tudok, de ismeretlenül is küldök egy együttérző ölelést!
(Barátnőmnek 6 után állapíottak meg, hogy Leidene van)
Köszönöm!
Közben javítok 🤦🏼♀️ Inofolic*
Mert már hála égnek van egy gyerekem. Ő másfél évig készült. Most járunk újra 1 évnél. És anno is ez volt a baj ,hogy nem tudott megtapadni. Aztán egyszer csak ki tudja mért sikerült de akkor is utrot kellett szednem.
5mm nagyon vékony! Hogy tudott megtapadni? Nekem 14 mm volt anno mikor terhes lettem. De nem tudom mi segített.. szedtem már barátcserjét is első terhességem előtt , de az csak összekavart mindent :/
Vitamint szedek mindent amit lehet már évek óta. Inzulint nem tudom.. lehet megnézetem. Én most a pajzsmirigyre gondoltam ,hogy kérek beutalót . De mivel most mindenhol vírus van.. nem tudom foglalkoznak e ezzel. De én magánba mennék úgyis vérvételre, úgyhogy remelem így kapok beutalót !
Anyum pajzsmirigyes . Nekem a sima 3-21ik napi vérvételeken nem volt gond vele, de ez nem jelent semmit , gondolom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!