Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Esetleg valaki hasonló cipőben...

Esetleg valaki hasonló cipőben? Mi vált be?

Figyelt kérdés

Sajnos szeptember óta a mensim 48-55 napra tolódott. Előtte normális 28 napos ciklusaim voltak.Agusztusban Trimeszter 1 vitamint szedtem 1 hónapig. Elmentem nőgyógyászhoz, kiírta a hormon vizsgálatot, de sajnos nem csinálják meg a vírus miatt.. :(

Sima vérképem van. Azon nem rosszak az értékek.. Volt egy nagyon durva tüszős mandula gyulladasom , aztan márciusban kivették a mandulámat.. gondoltam biztos kihat a mandula is, de a nőgyógyász szerint nem. A mensi helyzet azóta sem rendeződött..

Elkezdtem egy hete Inofolicot inni. Napi 2x1 tasakkal. Mit tehetnék még, hogy helyre álljon? Szeretnénk lassan kisbabát is :(

2020. ápr. 18. 12:27
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Az orvos mit ajánlott?

Csak úgy találomra ne szedjél és igyál mindenfélét.

Most nem leszek kedvenc, de az egészséges életmód sokat segíthet. Először azt próbáld meg.

Egészséges táplálkozás, testmozgás, elegendő folyadék.

Amikor abbahagytam a fogamzásgátló szedését, felborult minden, ami felborulhatott a szervezetemben. Pcos-tól kezdve minden volt. Fél év után helyreállt gyógyszerek nélkül.

Most úgysem fogsz tudni vizsgálatokra menni, így inkább ezt javaslom, mint, hogy mindent kipróbálsz, amit olvasol vagy ajánlanak.

2020. ápr. 18. 12:34
 2/2 A kérdező kommentje:

Az orvos ajánlotta az inofolicot, miután hívtam telefonon, hogy most sem jött meg. :(

Köszönöm a válaszod, igyekezni fogok egészségesebben élni. :)

2020. ápr. 18. 13:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!