Miómával terhesség?

Figyelt kérdés
Múlt évben már találtak egy 5,5cm amit figyeltek, de panaszt nem okozott, októberben 1.1cm mértek már! Most újra találtak 6.7cm hátsó fali szintén nem okoz problémát két doki látott egyik azt mondja lehet mellette terhesség másik azt, hogy lehet de rizikós a koraszülés és a császár miatt,laparoszkópos műtétet javasolt! De persze nem most mivel nem "sürgős"! Ez oké, de én aki 8éve babára vágyik aki a 4babát elvesztett már(nem ez miatt) aki a létező összes vizsgálaton túl van akinél kiderült a gond és zöld utat kapott?? És ha valaki azt mondja, hogy türelem hát valahogy az már elfogyott! És nemtudom mit tegyek, gondoljak és mi lenne a helyes...
2020. ápr. 13. 16:12
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező! De elhiszem, és te is hidd csak el nyugodtan. Szívből gratulálok! 🤗👣 Nyugodj meg, az a legfontosabb, minden rendben lesz. 🤞

Én most voltam 20 hetes genetikai ultrahangon, eddig 1 cm-t nőtt a mióma, de úgy helyezkedett a baba, hogy őt nem zavarja, szemközti oldalon tapadt a méhlepény.

Majd az első ultrahangon kérdezz rá te is, ha nem mondja magától az orvosod, hogy hol tapadt, nincs-e közel hozzá. Írd majd meg, hogy mi volt, addig meg vigyázz magadra és ne stresszelj! ☺️

2020. dec. 30. 18:28
 32/35 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen 😘 igyekszem teljesen nyugodt maradni! 19-én megyek orvoshoz, de már beszéltem vele és felirta az ultrot, clexant és plusszba meg aspirin protectet kell szednem! Majd megirom mit mondott! Nagyon örülök nektek és már tudjátok a baba nemét?
2020. dec. 30. 20:35
 33/35 A kérdező kommentje:
Szia. Sajnos nem maradt velünk a baba, és nem a mióma volt az oka kiderült, hogy sövényem van és addig nemis vállalhatunk babát amíg meg nem műtenek 😪 Nehéz, de de majd nekünk is sikerülni fog! Ti jól vagytok? 😊
2021. jan. 22. 07:31
 34/35 anonim ***** válasza:

Nagyon sajnálom! 😞 Akkor ultrahangon már nem is látták?

De legalább kiderült, hogy mi a fő probléma, és azt tudják kezelni. Kitartás! Össze fog jönni! Mikor műtenek? Drukkolok nagyon. Légyszi írd majd meg, ha túl vagy rajta! Akár priviben is.

Mi jól vagyunk, köszönöm a kérdésed! A miómák csak picit nőttek, a babához képest mostmár elenyésző a méretük.

Közben megtudtuk a baba nemét is: kislány lesz. 🤰💝

2021. jan. 22. 08:07
 35/35 A kérdező kommentje:
Szépen fejlődött, dobogott a kis szive is már, pedig másfél hete véreztem folyamatban, de szegényem nemtudott fejlődni kicsi volt neki a hely 😔 minél hamarabb szeretnék a műtétet egyben kiveszik a miómát is, csak sajnos a korona miatt "halasztható" a műtétem, de majd valamit kitalálok, mert így is folyamat zsibbadást érzek a bal felemen ahol a mióma van ami mellesleg 9cm megnőtt, szerintem ezzel nemjó játszani! De bizom benne, hogy áprilisban sikerül! Írok majd! De jó 😊 Nagyon örülök nektek, vigyázzatok magatokra és további boldog babavárást ❤️
2021. jan. 22. 08:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!