3 nap van a nemvartig a hőm 36,7 ez jót jelent?
Figyelt kérdés
2020. ápr. 7. 14:43
1/11 anonim válasza:
Ebből nem tudhatjuk. Ovuláció előtti hőhöz kellene hasonlítani. Ha tartósan fent van ovuláció óta, minimum 2-3 tized fokkal, akkor igen.
2/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm tegnap óta ennyi a hő én eddig sose mértem gondoltam majd most bajom nem lehet tőle ovum ha minden igaz asszem 27-e körül csütörtök kellett hogy legyen 36,3 volt az elmúlt napokban tegnap óta lett magasabb 🤷🤷
2020. ápr. 7. 15:13
3/11 anonim válasza:
Nekem nem várt előtt 36,6 volt több napig is változatlanul, már kezdtem örülni, aztán pont nem várt napján le esett 36,3ra és este meg is jött sajnos..
4/11 anonim válasza:
Ja és a hő az peteeres után emelkedik meg közvetlen nem több nap után, szoval neked valószínű tegnap vagy tegnap előtt volt peteeresed
5/11 A kérdező kommentje:
Szia az furi mert a mostani havi vérzés ami 17-en volt igaz 24 napra jött meg és a naptár szerint 29-e volt ovulacio szóval előtte kellett hogy legyen peteérés ha a naptár jól számolt de az is lehet hogy most 28 napra jön meg akkor viszont a naptári dolog ugye targytalan szóval már semmit sem tudok de hasznos amit írtál írtatok köszönöm 😊😊
2020. ápr. 7. 20:06
6/11 A kérdező kommentje:
És a krémes folyás? Tegnap volt kicsi krémes előtte 3 nap szárazság és ma megint semmi 🤷🤷🤷
2020. ápr. 7. 20:10
7/11 anonim válasza:
Hát peteeres után vagy száraz vagy krémes lesz a hüvely váladék, de ajánlom figyelmedbe ezt az oldalt, én az elmúlt hetekben rengeteget tanulmányoztam, én is nem rég kezdtem a hőmérőzést de ez az írás sokat segített kiigazodnom hogy is működik ez a folyamat :D [link]
8/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget megnézem
2020. ápr. 7. 20:45
9/11 anonim válasza:
Nekem utóbbi időkben 25-26 napra jött meg, hőm 36,5-36,7 között. Most a 32. napon tartok. Nekem ma volt folyásom, de szerintem sajna holnap akkor meg is jön. :'( 30. napon negatív volt a tesztem. :(
10/11 A kérdező kommentje:
Értem sajnálom nekem eddig mindig 28 napra jött meg októberben volt az első beultetes ami sikerült de a 9-dik héten elveteltem így műtét után 35napra jött meg Februárban volt a 2-dik beultetes ami nem sikerült és így márciusban 24napra jött meg szóval 4 nappal hamarabb semmi jel nélkül és ezert most nem tudom hogy 24 vagy 28 napra fog e megjonni ha megjön egyáltalán?? Ma megint száraz vagyok és csak a hasam fáj a gyomor körül nem értem mitől de kb szombat óta🤷🤷
2020. ápr. 8. 08:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!