Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » 3 nap van a nemvartig a hőm...

3 nap van a nemvartig a hőm 36,7 ez jót jelent?

Figyelt kérdés
2020. ápr. 7. 14:43
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Ebből nem tudhatjuk. Ovuláció előtti hőhöz kellene hasonlítani. Ha tartósan fent van ovuláció óta, minimum 2-3 tized fokkal, akkor igen.
2020. ápr. 7. 14:52
 2/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm tegnap óta ennyi a hő én eddig sose mértem gondoltam majd most bajom nem lehet tőle ovum ha minden igaz asszem 27-e körül csütörtök kellett hogy legyen 36,3 volt az elmúlt napokban tegnap óta lett magasabb 🤷🤷
2020. ápr. 7. 15:13
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nem várt előtt 36,6 volt több napig is változatlanul, már kezdtem örülni, aztán pont nem várt napján le esett 36,3ra és este meg is jött sajnos..
2020. ápr. 7. 19:40
 4/11 anonim ***** válasza:
Ja és a hő az peteeres után emelkedik meg közvetlen nem több nap után, szoval neked valószínű tegnap vagy tegnap előtt volt peteeresed
2020. ápr. 7. 19:43
 5/11 A kérdező kommentje:
Szia az furi mert a mostani havi vérzés ami 17-en volt igaz 24 napra jött meg és a naptár szerint 29-e volt ovulacio szóval előtte kellett hogy legyen peteérés ha a naptár jól számolt de az is lehet hogy most 28 napra jön meg akkor viszont a naptári dolog ugye targytalan szóval már semmit sem tudok de hasznos amit írtál írtatok köszönöm 😊😊
2020. ápr. 7. 20:06
 6/11 A kérdező kommentje:
És a krémes folyás? Tegnap volt kicsi krémes előtte 3 nap szárazság és ma megint semmi 🤷🤷🤷
2020. ápr. 7. 20:10
 7/11 anonim ***** válasza:
Hát peteeres után vagy száraz vagy krémes lesz a hüvely váladék, de ajánlom figyelmedbe ezt az oldalt, én az elmúlt hetekben rengeteget tanulmányoztam, én is nem rég kezdtem a hőmérőzést de ez az írás sokat segített kiigazodnom hogy is működik ez a folyamat :D [link]
2020. ápr. 7. 20:27
 8/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget megnézem
2020. ápr. 7. 20:45
 9/11 anonim ***** válasza:
Nekem utóbbi időkben 25-26 napra jött meg, hőm 36,5-36,7 között. Most a 32. napon tartok. Nekem ma volt folyásom, de szerintem sajna holnap akkor meg is jön. :'( 30. napon negatív volt a tesztem. :(
2020. ápr. 7. 21:11
 10/11 A kérdező kommentje:
Értem sajnálom nekem eddig mindig 28 napra jött meg októberben volt az első beultetes ami sikerült de a 9-dik héten elveteltem így műtét után 35napra jött meg Februárban volt a 2-dik beultetes ami nem sikerült és így márciusban 24napra jött meg szóval 4 nappal hamarabb semmi jel nélkül és ezert most nem tudom hogy 24 vagy 28 napra fog e megjonni ha megjön egyáltalán?? Ma megint száraz vagyok és csak a hasam fáj a gyomor körül nem értem mitől de kb szombat óta🤷🤷
2020. ápr. 8. 08:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!