Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Terhes lesz a barátnőm esemény...

Dudi030303 kérdése:

Terhes lesz a barátnőm esemény utáni után? (Többi lent! )

Figyelt kérdés

Nos, volt egy baleset egy pár nappal ezelőtt. A Barátnőmmel volt közösülésünk, viszont a gumi kiszakadt. Mivel csak előváladék volt benne, ráadásul gyorsan észrevettük a problémát, így hamar reagáltunk a helyzetre. Elment lezuhanyozni, rá egy órára be is vette az esemény utánit.

Olvastam olyanokat hogyha aznap nem közösültem senkivel, az előváladékban nem tartózkodik sperma, le is fürdöttem fél órával előtte mielőtt közüsülés lett volna.

A ciklusa 15dik napján közösültünk!

Kérdésem az lenne hogy mennyire kéne aggódnom? Nem tudnák eltartani egy gyereket ráadásul nagyon parázunk!!

#gyerekvállalás #nevelés » Teherbeesés
2020. márc. 31. 03:58
 1/9 anonim ***** válasza:
62%
Valószínűleg nem lesz terhes. Ne aggódjatok. Ha pedig mégis besikerült,akkor is el lehet vetetni. Egyébként egyáltalán nem számít,hogy fürödtél-e előtte,mert nyilván a húgycsövet nem lehet kimosni. Bármikor előfordulhat előváladék.
2020. márc. 31. 07:26
 2/9 anonim ***** válasza:
83%
Zuhanyzás helyett ehetett volna egy almát is. Az is ugyanennyire semmit nem csinál.
2020. márc. 31. 08:18
 3/9 anonim ***** válasza:
49%
Halvány esély van rá
2020. márc. 31. 12:06
 4/9 anonim ***** válasza:
18%
Úristen pont igy lettem mindkétszer terhes. Az eseményutáni semmit se ér.
2020. ápr. 2. 05:45
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Na hagyjuk utolsó, jo lenne ha nem paráztatnád hazugságokkal!

Nem valószínű,hogy terhes lett.

2020. ápr. 2. 07:17
 6/9 anonim ***** válasza:
0%
Nem paráztatom, pont igy lettem terhes
2020. ápr. 2. 09:36
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Jesszus komolyan ?? Utolsó akkor te vagy kihanytad azt a gyógyszert vagy megszállt a Szent lélek ! Érdekes én anno mikor bevettem ilyet 48 ora is eltelt mire betuttam venni és nem csak előválladek került belém !! Szétszakadt a gumi nem vettük eszre ennek 4 éve legalább és nem lettem terhes !
2020. ápr. 2. 11:47
 8/9 anonim ***** válasza:
0%
Hát akkor te meddő vagy kedves utolsó
2020. ápr. 20. 03:17
 9/9 anonim ***** válasza:
Kedves utolsó miért is lennék meddő ?? Azért mert az esemény utáni tabletta bevetele utan még sem lettem terhes :D mesélj még kérlek 🤦‍♀️🤦‍♀️🤣🤣🤣 egyébként köszönöm kedvességedet kisbabámat várom lassan 18. Hetes terhes vagyok de ha te mondod igen biztos meddő vagyok ....
2020. máj. 2. 07:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!