Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Most komolyan vannak akik fel...

Most komolyan vannak akik fel nyúlnak magukba és tapogatjak a méhszájat?

Figyelt kérdés
32 évem alatt soha eszembe sem jutott. Velem van a baj? Mindenki ezt csinálja? Le vagyok maradva.
2020. márc. 1. 17:05
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
96%
Nyugi én már szültem is. 40 elmultam és még én sem tapogattam eddig 😉😂
2020. márc. 1. 17:11
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem mindenki csinálja. A termékenységtudat módszer követôi igen, minden nap ugyanabban az idôben kelnek, 2 tizedesjegy pontossággal megmérik az ébredési hômérsékletüket, és megvizsgálják a méhnyaknyákot. Az adatokat táblázatban rögzítik, és ebbôl az adatsorból kb.fél év után tudni fogják, mikor termékenyek.
2020. márc. 1. 17:16
 3/16 A kérdező kommentje:
Én is szültem már 2-szer. Jó akkor nem vagyok maradi 😁
2020. márc. 1. 17:19
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
én sem figyeltem, néztem soha, aztán hallottam az intimkehelyről, annak a kiválasztásához meg kellett. Akkor egyszer megnéztem, azóta sem
2020. márc. 1. 17:55
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
Egyik próbálkozós hónapban kipróbáltam, érdekes élmény volt, de nem segített akkor teherbe esnem, szóval abba is hagytam, mert kellemesnek azért nem neveztem volna. Mondjuk úgy, hogy kutatói kíváncsiság vezérelt, engem érdekelt mindig is az ilyesmi, szóval legalább ennyi indokom volt rá :D
2020. márc. 1. 17:58
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
Én maszturbáció során "találkozok" vele időnként, de szándékosan, illetve termékenységgel, terhességgel összefüggésben soha eszembe sem jutott, pedig szültem már két gyereket.
2020. márc. 1. 18:07
 7/16 anonim ***** válasza:
65%
Múltkor volt egy ehhez hasonló kérdés. Ott a felnyúlkáló motozós nők istenítették egymást, mennyire normális és természetes ez. Én csak annyit irtam sose csináltam és nem is látom az értelmét neki. Erre jól "kiosztottak". 😁
2020. márc. 1. 18:17
 8/16 anonim ***** válasza:
72%
Feldugnak valamit? Èn az ujjammal nem érem el.
2020. márc. 1. 20:05
 9/16 anonim ***** válasza:
33%
Mivel szülés után méhsüllyedésem lett, ami szerencsére rendbejött, ezért igen, olykor én is felnyúlok steril kesztyűben, hogy érezzem,és ellenőrizzem, hogy még mindig a helyén van és nem a bejáratba süpped bele ( vagy lóg ki éppen) lehet ez már rögeszme, de ez van.
2020. márc. 1. 21:42
 10/16 anonim ***** válasza:
7%

Steril kesztyűvel... 🤣🤣🤣

Ááá, ez kész. A pasid is steril kesztyűt húz, ha hozzád ér??

2020. márc. 1. 21:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!