Tudnátok segiteni nekem abban, hogy a prolaktin értékem jó e?

Figyelt kérdés

Az eredmény nemrég jott meg,még kicsit várnom kell,h az orvos kiértékelje.

Legutóbb 411 volt a prolaktinom,ami kb fél éves eredmény.Most megnézettem újra egy másik helyen (egyébként gyógyszert szedek rá).A mostani eredménynél más mértékegységet használtak,ez 4,65 lett.Teherbeeséshez jónak számít már ez az eredmény vagy még mindig mehetne lentebb?Köszi a választ..

2020. febr. 16. 21:04
 1/4 A kérdező kommentje:
Egyébként még annyi,hogy kb 1 éve derült ki,h magas a pr.szintem,akkor 1000 körül volt es utána lett 400.Most váltottam orvost,ő javasolta h mindent nézessünk újra,szerinte 200 körüli a megfelelő teherbeeséshez és ezt több helyen én is olvastam.Eddig mással nem volt gond.
2020. febr. 16. 21:17
 2/4 anonim ***** válasza:
Gyanítom a 4,65 ng/ml volt, a másik meg U/l (vagy iU/l-nek is szokták jelölni). A 4,65 ng/ml az kb 98 U/l. Tehát 200 alatt van, annak már jónak kell lennie.
2020. febr. 17. 09:32
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszi,hu az meg mar lehet tul keves is,de majd kiderul...
2020. febr. 17. 16:32
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Azthiszem 60-400 kozott jo

Nekem 3300 megint ma derult ki 😥

2020. máj. 21. 20:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!