Manka0 kérdése:
8-10 nap (25-29 napos ciklusok) késés után ma vérezgetés, hasfájás. Sose késett ezelőtt egyszer sem. Ez már nem lehet baba, igaz?
Figyelt kérdés
2020. febr. 16. 12:22
1/6 anonim válasza:
Az azért kulcskérdés ennyi késésnél, hogy csináltál-e tesztet; és ha igen, az mit mutatott. Addig nem lehet érdemben válaszolni erre a kérdésre...
2/6 A kérdező kommentje:
szia, valóban, ezt kifelejtettem.
Csináltam a vélhető mensi időpontja után 3 nappal, negatív lett.
Azóta nem.
2020. febr. 16. 18:08
4/6 anonim válasza:
Csinálj reggeli vizeletből egy 10-es érzékenységű tesztet,ha az negatív akkor keresd fel az orvosod.
5/6 H.Péterné89 válasza:
Voltam én is hasonló helyzetben.10-12 napos késés és nagyon halvány pozitív teszt után erős vérzés,szintén erős görcsökkel.Nőgyógyászati ambulancián a doki a vérzés másnapjára kért vizeletből terhességi tesztet a laborban,ami negatív lett.😖
Én is azt tanácsolnám,hogy csinálj egy 10-es érzékenységű tesztet reggeli vizeletből és ha pozitív,akkor irány a nőgyógyászat.
6/6 anonim válasza:
Végül is megjött vagy lett baba? Én úgy szerdára nem vártam (persze belekalkuláltam még plusz pár napot), de vasárnap negatív lett a tesztem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!