Hová forduljak segítségül?
1 éve próbálkozunk párommal ugyanis babát szeretnénk.
Mindent kipróbáltam már kezdtem a még pempővel aztán ittam cickafark teát meg minden ilyesmit amikről csupa jót hallottam. Sajnos egyik sem vált be.
Utóbbi két hónapban megváltozott a menzeszem alig tartott három napig és a hasam is görcsölt sokszor. Azt hittem terhes vagyok vagy valamiféle kezdeti tünet de sajnos nem. A nőgyógyász a jobb petefészkembe talált egy 33mm-es cisztát. Kérdeztem tőlle mi vele a teendő ugyanis babát szeretnénk de nem jön össze. Azt mondta nem kell megműteni de ez az oka hogy nem esek teherbe. Azt mondta menjek vissza 3-6 hónap múlva kontrollra.
A kérdésem az lenne felétek hogy szerintetek valóban nem kell megműteni? És hogy mihez kezdjek most? Fogadjam el hogy amíg a ciszta ott van nem leszek terhes? Kihez tudnék fordulni? Esetleg egy endokrinológushoz? Vagy egy meddőségi központhoz? Ti mit tennétek,vagy mi a következő lépés amit tennem kellene? Fogalmam sincs tanácstalan vagyok. 😞
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!