Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Ez normális, hogy ennyi idő...

Ez normális, hogy ennyi idő alatt sem fogan meg? Kétségbe estem, mert kettőnk között lett probléma

Figyelt kérdés

Sziasztok !

A férjemmel lassan nyár közepén leszünk 2 éve házasok és 3,5 éve élünk boldogan együtt. Van korkülönbség és nem is kicsi. A történet 2018. júliusán kezdődik, azóta próbálkozunk és barátkozunk a teherbeesés gondolatával . Minden évben elmentünk eddig orvosi vizsgálatokra, ugyanis a férjem és én is szerettük volna tudni , hogy odabent minden rendben van ehhez pusztán egyszer majd csak érkezik a pici. Nálam komplikáltabbnak tűnt az eset , ugyanis a vesém nagyon rossz helyen van. Nem a normál helyzetében , hanem a méhemhez beágyazódva és a húgyhólyag környékére , de babavállalás szempontjából hosszas kivizsgálások után megállapították semmi gond ezzel , lehet gyerekünk. Mindkettőnk rendben van .

Mára viszont eljutottunk addig a szintig , hogy azt már korábban is említve nyáron lenne 2 éve (ha addig se), hogy nem jön össze a babuci. Minden hónapban lesi a férjem a menstruáció előtti “tüneteim” majd persze nyilván közlöm vele , hogy nem . Most sem sikerült. Úgy érzem az utóbbi hónapban nagyon rástresszelünk , de nem értjük az okát miért nem működik azon túl. Nyilván most emiatt nem fog ha ezt nem hagyjuk el, de hogyan mondjam neki , hogy esetleg legyünk nyugodtak majd jön ha akar.

Gondolkoztunk az inszemináción is , de valahol zavar a gondolat, hogy ez még korai .

Szerintetek?

Köszönöm előre is ! ;)

2020. jan. 8. 10:26
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Kedvesek vagytok ! Köszönöm szépen a sok segítséget ! Bízom benne hamarosan nem is kell figyelnem ezt az állapotot meg megvalósul természetes úton is .

Kedves utolsó , a “bajaimat” leírtam. Ezen kívül minden teszt és vizsgálat után mondták semmi baj .. lehet és rendben is van

2020. jan. 11. 00:48
 12/14 anonim ***** válasza:
Ovulacios tesztet is probaltal mar?
2020. jan. 12. 00:28
 13/14 anonim ***** válasza:

Esetleg ovu tesztet és hőmérőzést bevethetsz ha szeretnél. Ebből azért látod mikor kéne együtt lenni.

Viszont én a helyzetekben elmennék egy meddőségi központba. Remélem nem bántalak meg, de a férjed már nem fiatal. Biztos ő is örülne ha apa lehetne, hogy a nagypapa kort is kiélvezze majd. Főleg ha több gyereket is terveztek még.

2020. jan. 18. 23:26
 14/14 anonim ***** válasza:

Szia! Mi 2 évet vártunk. Sajnos csak 1 év és 8 hónap próbálkozás után mentünk orvoshoz. Ahol kiderült, hogy minden rendben van, csak nagyon-nagyon alacsony a D-vitamin szintem. Az orvosom szerint valakinek ez a sikertelenség oka. A D-vitamin mellett, szedtem E-vitamint, Cinket, Szelént, C-vitamint és Jód és Folsav együttes tablettát. Valamint a férjem is kapott Cinket, Jód és Szelén együttest, C-vitamint, E-vitamint és ő is D-vitamint. A férfiaknak is annyira fontosak ezek a vitaminok, hiszen a sperma gyorsasága és minősége ezektől a vitaminoktól is függ. 3 hónapig szedtük minden egyes nap. Lemondtunk a cukorról, a fehér kenyérről, tésztákról. Teljesen egészséges életet éltünk. És a 4. hónapban már nem jött meg. Hatalmas boldogság volt. Pozitív teszt.

Nekünk több mint valószínű, hogy ez volt az oka. Addig nem szedtük ezeket a vitaminokat. A nap allergiám miatt kevesebb időt voltam a napon. Így természetes napfényből nem sok D-vitamint kaptam.

Sosem gondoltam volna, hogy 1-2 vitamin hiánya okozza a sikertelenséget, most már egyre több termékenység tudattal foglakozónál olvasok a D-vitamin, Szelén és Cink fontos szerepéről mindkét nemnél. Érdemes az orvossal megbeszélni.

2022. júl. 23. 13:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!