1. -jén kellett volna meg jönnie, de nem jött ma viszont reggel igen. Lehet ettől még baba?

Figyelt kérdés
Már több mint 1 hete görcsöl a hasam és fáj a mellem és nem igazán kívántam az ételeket sem. Nekem eddig napra pontos volt a menstruációm. Most viszont hogy késett kicsit örültem hátha sikerült a baba, mert több éve próbálkozunk már. De hogy ma meg jött csalódott lettem megint. Volt esetleg valaki ilyen helyzetben hogy késett és egy x nap után megjött de mégis terhes volt?
2020. jan. 5. 09:11
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagy terhes. Nem vagyunk robotok, 3 nap késés nem nagy kaland. De lehet csak kémiai volt. Sokszor van ilyen, csak ugye míg nem akarunk gyereket, addig nem figyelgetjük.
2020. jan. 5. 09:13
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Valószínűleg kémiai terhesség volt, vagy csak más miatt késett (stressz stb.).
2020. jan. 5. 09:45
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagy terhes.
2020. jan. 5. 10:34
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Mivel van menstruáció, így nem vagy terhes. Még akkor sem, ha napra pontosan meg szokott jönni. Nem gépezetként működik az emberi szervezet, bármikor előfordul pár nap késés és ez teljesen normális. Gondolom, mivel több éve próbálkoztok, voltatok orvosnál. Nem tudom, ott mi derült ki, de ha kell szedned gyógyszert vagy vmilyen diétát írt elő, akkor tartsd magad ehhez és legyél türelmes. Esetleg konzultálj vele, ha nem látsz semmiféle változást.
2020. jan. 5. 10:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!