Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Miért fájnak ennyire a melleim?

Miért fájnak ennyire a melleim?

Figyelt kérdés

Sajnos lassan egy hónapja elvetèltem a 10 hetes magzatomat. Műszeresen kellett befejezni,a szövettan semmit nem mutatott.

A műtèt után 1-2 nappal a terhességi tüneteim megszűntek, azonban 1-1,5 héttel később és azóta is a tart az erős mell fájdalom.

Lehet köze annak,hogy palástfű teát iszom?

Fèlek,hogy esetleg valami hormonális bajom lett.

Nekem nem szokott fájni a mellem csak terhességkor,ami nyilván már sajnos nem vagyok.

2020. jan. 1. 22:04
 1/2 anonim ***** válasza:
Szia, nekem a palástfű tea nagyon sok gondot okozott, 3 hónapig nem volt miatta peteérésem, felforgatott mindent, és folyamatosan fájt tőle a mellem. Nyilván össze-vissza vannak a hormonjaid a vetélés miatt is, tehát szimplán attól is lehet, de én a rossz tapasztalatom óta óva intek mindenkit a palástfű meg cickafark teáktól...
2020. jan. 2. 14:49
 2/2 A kérdező kommentje:

Lehet nekem a palástfű tea kevert be.

Tegnap nem ittam és a mai napra megjött menstruációm előbb ráadásul,mint kellett volna.

Nem is merem inni már.

Most próbálkoztam először ezzel a teával,de lehet utoljára is.

2020. jan. 2. 23:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!