Aki inszemmel esett teherbe, hanyadik sikerült?
Nekünk a 2.sikerült.
A meddőségiben azt mondták, hogy a 3.4. szokott sikeres lenni.
Köszönöm a válaszokat!
Kedves első, második válaszoló, nektek inszemnel hany tuszotok volt?
Nekem mindkétszer csak egy, reménykedtem, hogy akkor biztos jo minosegu, de valami nem volt rendben.
Kedves harmadik, sajnalom. :(
Nekem első kettőnél egy-egy, másodiknál kettő. Első kettőnél menopurt szúrtam, másodiknál merifertet.
Viszont lombiknál is hiába volt 14 (hiperstimu is lett a vége), csak 2 maradt életben. Mindkettőt visszaültették és egyikük velünk maradt.
Szia! Nekem most volt lassan két hete az inszeminációm. Teljes agyalapi mirigy hormonhianyom van, ezért még soha nem volt peteérésem. Rengeteg vizsgálat előzte meg a stimulalast. A doki nem nagyon biztatott, hogy beindulnak a petefeszkeim mert nagyon kicsik (hozza kell tenni hogy 1-1,5 cm-esek a petefeszkeim). De elkezdtük a szurizast. Meriofertet szúrtam napi 2-t. A 6. stimulált napon lett 3 db 11-12mmes tüsző. Aztán a 12. napon 6db 16-17mmes. Utána jött az inszem. Tudom hogy az első ritkán sikerül de reménykedem hogy ennyi tüsző közül az egyik sikerrel járt. Ma reggel negativat teszteltem, ez a 11. dpo. Hat holnap hátha még pozitív lesz 😊
Ha nem sikerül akkor jön a következő.
Kitartás! Hátha a harmadik sikerrel jár. Szurkolok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!