Arya93 kérdése:
Késői ovulacio miatt (ciklus 24 napján) lehet, hog nem lathato a magzat? Bővebben lent.
Figyelt kérdés
Augusztus 8 -án méhen kívüllivel műtöttek eltávolították a bal petevezetőmet. Az utolsó mensim után a 24 ciklus napon volt ovuláciom, most már 1 hete késik teszt pozitív viszont ma az új-n a doki nem látott semmit. Lehet, hogy még kicsi és azért nem látható ? Vagy újra méhen kívüli? Létségbe vagyok esve teljesen ... Válaszaitokat előre köszönöm szépen.2019. nov. 25. 15:11
11/13 anonim válasza:
Akkor tényleg kicsi még. Ráadásul az ovutesztnél az első negatív napon van csak peteérés, úgyhogy csütörtökön lesz 3 hete? Nem csoda, hogy nem láttak semmit még.
12/13 A kérdező kommentje:
Hétfőn kell vissza mennyek! Remélem akkorra már fog látni! Amúgy a néhai farok csont fájdalommal kívül semmit nem érzek, előre fájt a hasam de szedek magne b6 -ot. Közbe meg érzékeny a mellem de ennyi. A derekán meg fáj és lesugárzik a combomba onnan meg a bokámba.
2019. nov. 26. 22:06
13/13 A kérdező kommentje:
Tegnap voltam dolonál ismét nem látott semmit, ma reggel meg vérvétel, remélem, hogy csak bújócskázik, mert ki vagyok!
2019. dec. 3. 11:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!