Női nemi hormon vizsgálat második vérvétele hétvégére esik, fogadnak fehérváron a kórházban? Többi lent
Sziasztok
Velencén élek, ott can a háziorvosom, sztk stb..
Egyelőre még nem tudtam a lakcímemet átkérni Velencére így Ráckeve a kártya szerinti lakhelyem
Ma jött meg, de így a 21. napi vérvétel pont hétvégére esik ( 19-21 ciklusnap pontosabban, de az péntek szombat vasárnap)
Csak hétfőről péntekig van velencén vérvétel, ezért érdekel a kérdés, meg kell oldanom valahogy a második vérvételt
Így, hogy a háziorvosom, az sztks nőgyógyászom velencei (és a beutalót is velencei nőgyógy írta)
Fogadnak fehérváron vérvételre? Vagy a ráckevéhez tartozó kórház fogadhat csak?
A 21. napi női hormonpanelt inkább a 21-23. napon kell levetetni, illetve ha pontosan tudod (esetleg LH teszttel) az ovulációd időpontját, akkor attól számítva a 7. napon. Ha nem tudod, akkor a ciklus hosszához szokták igazítani. Milyen hosszú a ciklusod?
Egyébként a hétfői levét (vagyis 22. napi) inkább kívánatos, mint a túl korai 18-19. napi. Ugyanis, akkor még simán lehet hogy korai és fals eredményt kapsz.
A területileg hovatartozást meg kérdezd meg telefonon mindkét intézményt. Én Tordasról a székesfehérvári kórházba járok vérvételre. De szerintem szombaton ott sincs. Pénteken van.
19-21 napot mondott az orvos.
Ráckeve nem oda tartozik, Velence igen, azt nem tudom fogadnak e fehérváron vagy nézzem meg Ráckeve hova tartozik
Természetesen csináld úgy, ahogy mondta.
Én túl sok vizsgálaton, vérvételen voltam, amíg teherbeestem ahhoz, hogy tudjam hogy kinek higgyek.
A másik, hogy miből áll felhívni mind a két intézményt és rákérdezni? A székesfehérvári kórház laborjának külön van egy telefonszáma, azt kell hívni.
Ha valakit érdekel a vége:
Beszéltem a kórházzal, velencei orvosom miatt fogadnak fehérváron, ilyenkor nem az én lakcímem a fontos, hanem hogy honnan származik a beutaló :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!