Szerintetek pozitív?
Figyelt kérdés
Tudom hogy nemvárt előtt nem érdemes, de ha pozitív tesztem lesz kell progipótlás!
Kérlek segítsetek
2019. nov. 11. 19:44
2/19 anonim válasza:
Ráérsz a prog. pótlással akkor is, ha késik már a menzesz. Én ezen az agyonszerkesztett bigyón csak egy csíkot látok.
3/19 A kérdező kommentje:
Érdekes, én làtok rajta 2 csíkot ha fent van a fènyerő a telefonomon
2019. nov. 11. 19:55
4/19 anonim válasza:
Ez negatív.
Ha pozitív lenne, akkor nem kellene szerkeszteni a képet.
5/19 A kérdező kommentje:
Azért van szerkesztve, mert élőben látszik de fényképen nem 😊
Azért köszi
2019. nov. 11. 19:59
6/19 anonim válasza:
Ha nem tudod egyértelműen megállapítani, akkor úgy kell csinálni, hogy a teszt mellé nézel, nem közvetlenül rá. Ha úgyis látsz valamit a szemed sarkából, akkor az már lehet halvány pozitív. Az nem pozitív teszt, amin csak akkor látod a csíkot ha direkt keresed. Trükközni nem kell vele, akkor rá lenne írva a dobozra, ettől még nem lesz pozitív.
Ez egy határozottan negatív teszt.
7/19 anonim válasza:
Ha te eldöntötted hogy ez pozitív, akkor miért kérdezed a véleményünket? Kitartást majd a pofáraeséshez, szar lesz majd kiábrándulni. Egy pozitív teszt képen is pozitív.
8/19 anonim válasza:
Kérdező, tudom nehéz elfogadni, hogy ez egy sikertelen hónap, de légyszíves fogadd el és ne akarj magadnak sem hazudni. Csalódni fogsz.
9/19 anonim válasza:
De miért kellett szerkeszteni? Ez már kicsit durva...
10/19 anonim válasza:
Ez egy negatív kép egy negatív tesztről :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!