Clostylbegyt tapasztalatok?
Masodik hónap hogy szedem .. ciklus 6 napjan kezdtem el 1szemet 5 napig .
Irnátok tapasztalatokat ? Kinek mennyire segitett . Lett peteeresetek ?.. elég negativ vagyok már ennyi sikertelen hónap utan ..
Szia,
Én Norcolut-ot kaptam, hpgy beindítsa a mensit. Nem nagyon Volt PÉ-m. Nagyon remélem, hogy most már lesz és eltudjuk kapni időben a férjemme.
6 hónapja próbálkozunk.
Amúgy ez a Clostylbegy ez pontosan micsoda? Ez is Hormon gyógyszer?
Utolsó, te a Norcolut mellé nem kapsz semmit? Mert ez a gyógyszer, csak csinál egy menzeszt, de ettől nem lesz peteérés.
A clostilbegyt peteérést idéz elő, ha minden jól megy. De ez sem garantált.
Általában szoktak írni Norcolut mellé...
Igen a closty peteerest csinal . Nem hormon elvileg . Nekem nincs baj azzal h nem jon meg nelkule is megjon . A clostival meg idobe is . 30 nap korul .
2 naponta vagyunk egyutt . Szoval nem ertem mi a gond . :(
4es. Nem kaptam mellé semmit. Azért írta a doki, mert megint 53 napja nem jött meg. /szedek még Inofolic+ Méhpempő+Trimeszter0/
A doki úgy gondolja, hogy előbb csinál egy mensit és utána meglátjuk. Először is tesztelte, hogy a 10 napos adag után tényleg megjön e 3 nap múlva. És igen. Meg is jött. 5 napig Volt meg. Tegnap már a petefészkeim is majd le szakadtak. Remélem most már PÉ is lesz :)
Mi nem erőltetjük az együtt léteket. Arra csak rámennénk.
Ezért tesztelek LH-t :)
Így ahogy az utolsó írja....
Nekem fel évig nem jott meg, kiderült hogy pco+ir van, norcoluttal megjött, 3 hónapig kúraszerűen szedtem, de mondták hogy addig amíg az értékeim (tah, prolaktin, inzulin) nem rendeződik ne essek teherbe mert nagy a vetélés esélye...
Közben elkezdtem a 160gr szénhidrát diétát aminek köszönhetően 15 kg-t fogytam fel év alatt
A 3 hónapos norcolut után mondta az endokrinologusom hogy hagyjuk abba, valószínűleg magától is meg fog már jönni mert jók az értékek
És meg is jött! A következő hónapban elkezdtuk a Clostilbegytet, az a hónap sajnos sikertelen volt, de a második clostis hónapom sikerült és jelenleg 32 hetes kismama vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!