Kimaradt peteérés vagy nem éreztem?
Sziasztok!
Minden hónapban érzem a peteèrést, jobban megvisel mint a menstruáció.. Elvileg pco-m van viszont a laborom alapján is ovulàlok, plusz lh tesztet is szoktam használni. ( Hőt nem mérek több műszakban dolgozom) Viszont..
Ebben a hónapban nem teszteltem, elvileg a napokban kellett volna lennie az ovumnak , amit most abszolút nem éreztem talán 1-1 kisebb szurkàlást amit lehet csak be meséltem magamnak nem tudom..:D
Múlthéten volt átlátszós nyàk, ami tegnap óta már krémes. az elmúlt napokban durván fel voltam puffadva amihez társult székrekedés is, és a bal mellem fáj 2 napja.. Esetleg valaki szokott ilyen tüneteket produkàlni peteérésnél?
Igenigen tényleg minden ciklus màs és más, viszont nekem általában az erős hasszurka megvan, ezért volt most fura. Viszont pár hónapja volt olyan hogy nem volt ovum ami ugye természetes hogy néha kimarad akkor se mellfájdalom nem volt, ès késett is pár napot. Viszont most fàj a mellem nem is kicsit, de érdekes hogy inkább csak az egyik. :D nekem àltalában ovutól leszakad mindkettő amég meg nem jön. Muszàj volt elmennem laborba mert ugye a cisztákat észre vettèk rákszűrésnèl, és ez babatervezésnél annyira nem kedvező.. Mindenem tökèletes lett , ir is kizárva , egyedül a D vitamin kicsit alacsony de azt pótolom is.
Köszönöm a válaszod!😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!