Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Fetnél milyen gyógyszereket,...

Fetnél milyen gyógyszereket, injekciót kaptatok?

Figyelt kérdés
Első FET lesz. Jelenleg a ciklus második napjától kell Clostilt szedni 2x1 szemet. Tüszőrepesztőt kapok most is? Vagy az ilyen esetben nincs. Válaszokat előre is köszönöm :)
2019. okt. 4. 20:45
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
A ciklus első felében nem kaptam semmit. A 12. ciklusnapon megnézték, hogy van-e spontán peteérésem. Volt; ezért kaptam tüszőrepesztőt, hogy időzíteni lehessen a beültetést: tüszőrepesztő után 36 óra + az embrió 'kora'(nekem 5 napos volt). Utána kaptam progeszteront, és ennyi.
2019. okt. 4. 22:50
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Akkot az embrió korát is megvárják még. Nekem is 5 naposak. Mégegyszer köszönöm a választ.
2019. okt. 5. 05:56
 3/4 anonim ***** válasza:

Fet-nel en estrofemet szedtem ami a mehnyalkahartya szerkezetet teszi meg szuperebbe(vastagabb,szivacsosabb) az embrio befogadasara. Ezen kovul kivul progeszteron potlast kaptam.

Nem ertem h clostit minek kell szedned, hiszem fet-nel nem cel h minel tobb erett tuszod legyen vagy hogy egyaltalan legyen. Igy tudzorepeszto se kell. Minek? Jozan paraszti esszel belegondolva teljesen ertelmetlen. Nem is hallottam meg ilyet

2019. okt. 5. 07:32
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ. Nem magamtól kezdtem el szedni az orvos írta fel. Én sem örültem neki amikor felírta mert a nyálkahártya elvékonyodik tőle. De mint az előző hozzászóló ő is kapott repesztőt...
2019. okt. 6. 06:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!