Inszemináciot ugy is csinalnak ha rendszertelen a cikus?
Csinálnak. Stimulált ciklust csinálnak uh követéssel (nekem 3 volt így, stimuláló injekciót kellett szúrni a ciklus 3. napjától), és amikor megfelelő nagyságú lett a tüszó(k), akkor mondta a doki, hogy mikor kell adni a tüszőrepesztőt és azután 36-40 órával csinálták meg magát az inszeminációt.
Az érdekesebb egyébként az lenne, hogy kiderítsétek, hogy mitől rendszertelen a ciklusod. Mert pl. ha pajzsmirigy probléma áll a háttérben, az akadályozhatja a teherbe esést, tök mindegy, hogy inszemmel van-e vagy természetesen. Én addig nem tudtam teherbe esni, amíg azokat a hormonokat nem tették rendbe.
Persze,hogy csinalnak.
Nekem egyaltalan nem is volt ciklusom IR+pcos miatt,es norcoluttal meghoztak a mensim,utana stimulalas aztan nekem ez az egyetlen ciklus lombikba ment at es most 23 hetes vagyok ikrekkel. :)
A stimulalas mit jelent?
Leirnad a folyamatot roviden?
Stimulalnak,azaz mestersegesen beavatkoznak,hogy megnovesszek a tuszoidet.
Olyna hormonokat kaosz amit amugy is termelne a szervezeted,csak itt eleg nagy dozisban kapod hogy tuti legyen tuszo ami megreped szinten hormon szuritol,hogy kijohessen a petesejt es teherbe tudj esni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!